2777
2789
عنوان

چهارده میلیون و سیصد پول دادم برای اکانت یه بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه میگی حس میکنم؟؟

حیف اون پول

خانواده ات چیزی نگفتد بهت؟؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
توصیه این روزا:میدادی طلا

اولین چیزی که اومد تو ذهنم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
حالا مگه 14 میلیون الان پول حساب میشه؟ اصلا زیر 20 میلیون پول خورده دیگه

وایییی چهارده میلیون برا ما خیلیه خدایی

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

اسی بابات ماهی چند تومن میده بهت

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

حس میکنم برای بازی کار احمقانه ای بود پول بدم

حست درسته عزیزم