2777
2789
کی گفته اینو؟؟بعد دختر خانومایی که شاغل نیستن و حقوقی ندارن باید با کی ازدواج کنن؟

دقیقاااا😐😂😂😂😂اونا با حقوق ۱۵ تومن

یه جوری نظر میدن انگار همه خانم ها شاغلن و بالای ۸۰ درامد دارن که معلم حق نداره این درامد رو بخواد😐😐😐😂

هم سطح بودن فقط از نظر مالی حساب میشه؟؟

نه ولی وقتی مثلا حقوق من ۲۰تومنه با اینهمه درس خوندن توقع حقوق سفیر و کبیر نباید داشته باشم از پسر مردم ،البته استثنا هست ولی بیشتر همون صدق میکنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونارو به پول باباشون فکر کنم نگاه می کنن

باز اونم کسایی هستن که پدر پولدارم ندارن

هم سطح بودن فقط مالی نیست کلی فاکتورهای دیگه داره

نمیدونم چرا اینجا اینقدر نسبت به معلما گارد میگیرن!!

مگه فقط حقوق هست؟! معلمی ک اخلاقش خوبه تحصیلکرده ست خانواده خوبی داره ظاهرشم خوبه چرا نباید انتظار یه ادم با موقعیت تاپ رو داشته باشه؟!

باز اونم کسایی هستن که پدر پولدارم ندارن هم سطح بودن فقط مالی نیست کلی فاکتورهای دیگه دارهنمیدونم چر ...

درکل اینکه پسر یکم بالاتر باشه جا افتاده به نظرم که بدم نیست

درسته فقط فاکتور مالی مهم نیست

بنظرم اون دختری که معلمه و همچین تفکراتی داره

همون بهتر ازدواج نکنه تا یه پسر رو بدبخت و بیچاره نکرده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من واقعا نمیدونم چرا دخترا انقدر سطح خودشون رو پایین آوردن مثلا پسرا میگن مگه خونه بابات داشتی.، عزیزم پدرت رو انتخاب نکردی ولی میتونی شوهر آینده رو انتخاب کنی به خودت برس خوشگل باش همیشه خش هیکل باش بهترین ها میان سمتت تازه معلم هم که هستی. مگه دختر باید درآمدش بالا باشه حتما؟ مهم خشگلی و تحصیلات تو هست

من یکی از دوستام دیپلم بود ولی خب خشگل و با اعتماد به نفس همیشه بهترین تیپ هارو میزد و الان با یه تاجر ازدواج کرده ، هیچوقت پیش خودش نگفت نه من لیاقت ندارم

Memories pass away, what matters is which ones last.