2777
2789

کسی هست؟میخوام یک سری سوالا بپرسم ممنون میشم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

درخدمتم

سلام خوبید

ببینید میشه لطفا بیایید تاپیک قبلم کامل نوشتم بخونید و کمکم کنید

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخدمتم

من تو یه شهر کوچیکی هستم

شغل ندارم

ولی یکی بهم یه کار تو دفتر پیشنهاد داده

دفتر ماال خودش بوده و خودش میگه نمیتونم دیگه بیام کار کنم

یک نفر رو میخوام جای خودم کار کنه

یعنی یکجورایی اون امکانات در اختیارم میزاره من کار کنم و میگه هر بیمه صادر کنی پولش برا خودته من نمیخوام

بیمش بیمه عمر بیمه خاورمیانه هست

بنظرتون ارزش داره

من سر در نمیارم

فقط عمر هست اونم بیمه خاورمیانه میتونی بازار یابی کنی؟در ماه چند تا باید صادر کنی اگه ایران باشه و ا ...

میگه نیاز نیست بری تو خیابون بازار یابی کنی

باید تبلیغات اتجام بدی

فقط عمر هست اونم بیمه خاورمیانه میتونی بازار یابی کنی؟در ماه چند تا باید صادر کنی اگه ایران باشه و ا ...

میشه درخواستم قبول کنی سوال دارم لطفا