یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره دانشگاه هم برو تا یی نگات کرد سریع پا بده بهش.....بس کنید یجوری وانمود میکنی انکار نمیشه بدون پس ...
رابطه نهههه منظورم اینه اینجوری تو اتاق تنها وسط کتابا همه اش فکرم میره به خیانت و رابطه و اینا ولی دانشگاه برم سرم شلوغ میشه درس و همکلاسیا دیگه بهش فکر نمیکنم🥹
چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن
من ۱۵ سالگی فکر پاس کردن شیمی بودم تو رل داشتی عجبا
خب ک چی ؟😐
آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954