2777
2789
عنوان

آیا باید تو خونه مادرشوهر آدم خر حمالی کنه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 60 پست
نکن عزیزم از الان بهشون رو بدی هیچی تا آخر عمر باید کار کنی براشون

به پسرش هم گفتم که من میام اینجا باهات وقت بگذرونم نه اینکه خدمات بدم

اونم میگه مامانم ساده اس بیچاره به خاطر اون😑

🤍✨️Hala Madrid

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیازی نیست عصبانی بشی یا غر بزنی مخصوصا جلوی شوهرت درحد تواناییت هرکار تونستی بی منت بکن هرکار نمیتونی از الان انجام نده ک عادت نشه براشون

البته اگر در تواناییت هست زیاد کمک کن باعث میشه مادرشوهرت دوست داشته باشه و اگر مادرشوهری عروسشو بخواد شوهرشم عاشقشه

۴ سال من عروس شدم فقط تو سفره انداختن و جمع کردن کمک میکنم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اخه من کلا پام و نمیدانم رو پام شام اینا میپزم بعد میره جلو فامیلامون میگ آبروم میره

اصلا ابروت نمیره نترس از این چیزا که نقطه ضعف دستش بیاد اگه کسی چیزی گفت بگو خوب نیستن که دلم بیاد کمک حالش باشم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من عقدم یه سال و نیمه خیلی کم پیش میاد براشون ظرف بشورم مثلاً اگه ببینم دو تا ظرف هست میرم میشورم اونم مادر شوهرم میگه بیا بشین نمیخواد بشوری

بعضی وقتا غذا میپزم ولی اصلاً خونشونو مرتب نمیکنم

سفره هم جمع میکنم ظرفارو نمیشورم بعدش

نه عزیزم بعضی از آدما از اول توقع بیجا دارن اولین باری که اومدم خونشون بعد ناهار رفتیم بیرون پدرشوهر ...

خب عزیزمن ظرف شستن وسفره جمع کردن کاری نیست والی اینکه غذابپزی ظرف بشوری جاروبکنی دیگه اسرافه

هر وقت دعوت کرد برو هیچ کاری هم انجام نده

تا قبل عروس گرفتن چطور کاراشو انجام میداد ؟

متاسفانه خیلی زیادن مادر شوهر هایی که مثل قدیم عروس رو خدمتکار میبینن و فکر میکنن وظیفه عروس است

لایک نکنید 🙏

نیازی نیست عصبانی بشی یا غر بزنی مخصوصا جلوی شوهرت درحد تواناییت هرکار تونستی بی منت بکن هرکار نمیتو ...

هیچ کس با کار زیاد دوست داشتیم نمیشه اتفاقا هرچی بیشتر خودتو پایین بگیری تو چشمش خار تری

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.