2777
2789
عنوان

دخترم خیلی دهن لقه به شدتتتت تا حالا 3️⃣ بار باعث شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 105 پست

فلفل تو دهن خودتون بریزید که توی عصبانی و ناراحتی هرچیزی رو جلوی بچه نگید دوست عزیز🥹🥹

پسر منم یکی دوبار حرفایی که اصلا نگفته بودیم رو رفته بود از تخیلات خودش به عمش گفته بود براش توضیح دادم باعث میشه ناراحتی پیش بیاد ما دیگه نمیتونیم بریم خونه عمه اینا و چون عمه هاشو خیلی دوست داره خیلی بهتر شد

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

یا شوهرت یا مادرشوهرت یا خواهر شوهرت بهش یادمیدن خبر چینی کنه یا بهش خوراکی چیزی میدن خرش میکنن ازش ...

خدایی گل گفتی

روح و روان و تربیت بچه رو ول کردن که معلوم نیس چیا بهش میگذره

چسبیدن به اینکه چیکار کنیم حرف نزنه

میبینی بچت این شکلیه اول که تربیتش کن

دوم اینکه همونجور که تو اتاق دوراز چشم بچت س ک س میکنی حرفاتونم تو اتاق بگین

کار سختی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر مادر هست که هنوز یاد نگرفته نباید مسائل و دعواهاشون رو پیش بچه بیارد .

از عقل یه بچه کوچیک انتظار دارن

ولی کار خودشون درست نیست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

دختر من8سالشه

او نروز رفته جلوی همکارای همسرم گفته بابام شبا تو خواب خیلی میگوزه ( همسر رییس سازمانشونه )

بهش گفتم چرا گفتی

گفت هی اونا سوال کردن بابات چی کار میکنه

کی میگوزه و...

مطمئن باش از بچه سوال کردن و گیر دادن اونم گفته

اینو از اول ازش پرسیدن عادت کرده

مامان همسر منم چیزای بیخود رو از پسرم میپرسید مثلا کجا رفتید چی خوردید و اینا،خیلیی هم باهم خوبیم ن که از سر لج باشه

منم ی سری بحث انداختم گفتم من به بچم میگم جایی رفتی کور و لال برگرد اصلا ن چیزی به ما بگو من دیدی تعریف کن

خوشم نمیاد یاد بگیره حرف بیاره ببره

دیگ ندیدم بپرسه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
وا خب پیشش حرف نزنید

باید با خودش حرف بزنیم دارن این بچه روله میکنن علناااااا جلوش با بچه جاریم از پارک برمیگردن خونه یا برا اون خرید میکنن فقط دختر منم اینا رو میبینه میگمش نرو پایین زیاد باید پیش ما باشی یا جورابش خیس بود اومد رو قالیشون یه دادی زدن قشنگ رنگ لب بچم پرید باید متوجه باشه نباید بره حالا پدر مادر من در ماه شاید ۳ میلیونی براش خرج میکنن چقدر میخوانش بچم اونا رو هیچ نمیخواد

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اون فقط یه بچه ستهر چیزی که از تو و باباش میشنوه یاد میگیرهخودتو درست کن، فلفل بریز دهن خودت و شوهرت ...

موافقم

و اعتقاد دارم که بچه آیینه ی تمام قد خود ماست هر جا اشتباهی کرد اول باید خودمون رو ببینیم

من جلو بچه هام حرف نمیزنم کلا ک مشکلی پیش نیاد

اخه راجب خودشه میخوایم بفهمه نباید زیاد بره سر و تهشو بگیری پایینه خودشو بی احترام میکنه یسری خیلی گریه کرد نذاشتمش بره گفتش هروقت ما رفتیم تو هم میری زنگ زدن به بابام اومده جلسه تشکیل دادن بچه گریه کرذه دخترت نذاشته بیاد پایین پیشمون

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

حتما خوراکی چیزی میدن دستش گول بخوره

نه خودم با چشمام دیدمحتی چیزی ازش نمیپرسن این از ب بسم الله تا اخرشو میگه حالا بچه جاریم دهنشو باز نمیکنه چیزی بگه از همون بچگی همین بود من کلاس زبان میرم نمیخواستیم کسی بفهمه دخترم رفت به همه گفت

فلفل چیه؟؟؟بغلش کن تشویق کن بهش بگو دیگ هیچوقت نمیگه دختر من هر چی دوست داشته باشه میگیرم ب شرطی ک ن ...

همهههههه کار کردیم کلی جایزه کادو تشویق بوس بغل با خواهش با تمنا بی فایده بود یسری نزدیک بود طلاق بگیریم

ببین نمیشه باید متوجه باشه وقتی میره پایین باهاش دعوا میکنن انگار از این بچه لجشون میاد بی دلیل بهش ...

یه طوری این قضایا به نفع توهه

تا بچت بفهمه اونا بدرد دوستی نمیخورن و تو کمتر بزاری بره پایین

منم عین این مشکلا رو داستم با دخترم برا تنوع دوست داشت بره پایین و با اعصاب خورد برمیگشت .جلوشو مبگرفتم ناراحت میشد

منم گذاشتم بره ولی هر بار میگفت منم میگفتم ببین گفتم نرو پایین بمون پیش خودم .تا بزدگتر شده الان باید التماسش کنم بریم یه سر بزنیم بیایم

یه بدی دیگه هم داشت تربیتش از دستم درمیومد .میخواست به میل اونا بشه .مثلا دختر ۷ساله رو میخواستن مجبور کنن روسری بزنه و با چادر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی