بچه ها من شوهرم خوب بود سر یه بحث اومدم قهر رفتن درخواست طلاق داد بچه هم دارم الان حدوای دوماه انگار نه انگار با اینک قبلش خوب بود الان خواستم مهریه رو بذارم اجرا بنظرتون کار خرابتر نمیشه؟
اره تو یه خونه ایم اینم هر وقت اومد قهر ما اینطور به مشکل خوردیم اگه خونمون جدا بود الان این مشکلاتو ...
نفقه بگیر آره
به حرف بگیرش یه روز تنها گیرش بیار زبون بریز خونه اتونو جدا کنه و برید زندگی تونو کنید
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
تاپیک هات رو خوندم دقیقا سال گذشته همین موقع هم 2 ماه قهر بودی و همین استرس نیومدن شوهر رو داشتی خوب چرا عبرت نگرفتی؟ 15 ساله ازدواج کردم شده 2 ماه هم تو خونه قهر باشم ولی یکبار از خونه نرفتم ... با قهر کردن های زیاد خسته اش کردی ... سخته برش گردونی
ببین مرد درخواست طلاق بده باید مهریتو بده ولی اگر شما درخواست بدین شوهرت اعسار میزنه یعنی من در عسر وهرج هستم زندگیم سخته دادگاه قسطیش میکنه بعد دوباره شوهرت اعتراض میزن باز کمترش میکنن میبینی مهریت شد سالی ربع سکه یا کمتر شما درخواست مهریه وطلاق نده منت شوهرتم نکش لازم شد دادگاهم برو
اخه مدارکمو حاضر کردم فردا برم مهریه رو بذارم اجرا
اول با یه وکیل صحبت کن میتونه شوهرت بگه من طلاق نمیدم اگر شما تمکین نکنی ناشزه میشی اگرم برگردی سرزندگیت که غرورت میشکنه ،ناشزه یعنی طلاقت نمیده واجازه ازدواج از دادگاه میگیره مگر اینکه شما بگی بر میگردم