2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 170 پست
باهاشون زندگی میکنی؟ کاش جدا بودین ازشون...نمیدونم واقعا این خواهرشوهرای قهر کرده خیلی سمن، فکراتو ک ...

اره تو یه خونه ایم اینم هر وقت اومد قهر ما اینطور به مشکل خوردیم اگه خونمون جدا بود الان این مشکلاتو نداشتیم نفقه رونمیدونم بذارم اجرا

اره تو یه خونه ایم اینم هر وقت اومد قهر ما اینطور به مشکل خوردیم اگه خونمون جدا بود الان این مشکلاتو ...

نفقه بگیر آره

به حرف بگیرش یه روز تنها گیرش بیار زبون بریز خونه اتونو جدا کنه و برید زندگی تونو کنید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از کسایی که بچه رو اهرم فشار میدونن،میگن بهشون بده به شوهرت فشار بیاد که طلاقت نده

اصلا اون بچه مهم نیست فقط اینک خانم سر بچه بازیاش زندگیش نپاشع مهمه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

تاپیک هات رو خوندم دقیقا سال گذشته همین موقع هم 2 ماه قهر بودی و همین استرس نیومدن شوهر رو داشتی خوب چرا عبرت نگرفتی؟ 15 ساله ازدواج کردم شده 2 ماه هم تو خونه قهر باشم ولی یکبار از خونه نرفتم ... با قهر کردن های زیاد خسته اش کردی ... سخته برش گردونی

یعنی من بذارم اجرا چیزی بهم نمیرسه

ببین مرد درخواست طلاق بده باید مهریتو بده ولی اگر شما درخواست بدین شوهرت اعسار میزنه یعنی من در عسر وهرج هستم زندگیم سخته دادگاه قسطیش میکنه بعد دوباره شوهرت اعتراض میزن باز کمترش میکنن میبینی مهریت شد سالی ربع سکه یا کمتر شما درخواست مهریه وطلاق نده منت شوهرتم نکش لازم شد دادگاهم برو

ببین مرد درخواست طلاق بده باید مهریتو بده ولی اگر شما درخواست بدین شوهرت اعسار میزنه یعنی من در عسر ...

ن اخه حتی اگه درخواست از سمت شوهرم هم باشه اگه ببینن چیزی بنام نداره باز قسط بندی میکنن

اخه مدارکمو حاضر کردم فردا برم مهریه رو بذارم اجرا

اول با یه وکیل صحبت کن میتونه شوهرت بگه من طلاق نمیدم اگر شما تمکین نکنی ناشزه میشی اگرم برگردی سرزندگیت که غرورت میشکنه ،ناشزه یعنی طلاقت نمیده واجازه ازدواج از دادگاه میگیره مگر اینکه شما بگی بر میگردم