بچه ها من شوهرم خوب بود سر یه بحث اومدم قهر رفتن درخواست طلاق داد بچه هم دارم الان حدوای دوماه انگار نه انگار با اینک قبلش خوب بود الان خواستم مهریه رو بذارم اجرا بنظرتون کار خرابتر نمیشه؟
من که نا امیدم چن وقت اخر بدترین ورژن رو از خودش نشون داده جوری که شک کردم این همون ادمی که باهاش زن ...
ببین شما سر بحثتون خردش کردی کوتاه نیمدی اصرار کرده نری خونه پدرت ولی لجبازی کردی رفتی ونهایتا خانوادها فهمیدن یجوری غرورشو حفظ نکردی بلکه لگدم کردی ،پس حق بده اونم این رفتارو بکنه،الان اگه میشد فقط شما دوتا باهم حرف بزنید خیلی خوب بود
من خودم تو این شرایطم و اسی هم در جریان هست میتونه با یه شماره که بلاکش نکرده باهاش صحبت کنه یا میتو ...
من همینو بهش گفتم خودش گفت باید حودش بیاد دنبالم تازه من گفتم وسایلات جمع کن بگو پدرت برسونه خونتون گفت نه نمیدونم خودشم بنده خدا نمیدونه چیکار کنه دوست داره بیاد دنبالش این اقا هم از این لجباز مغرور تهش هستا
اره تو خونه بودیم گف من چجوری. تورو برسونم گفتم لازم نکرده بیای داخل دمدر بذار برو بعد که اورد زنگ ز ...
اگ اینوفه کارت درست شد واقعا باید رفتارات دست کنی نباید هی قهر کنی عزیزم بحث رو به کسی دیگ بگی یا جلو بقیه شوهرتو تحقیر کنی دادگاه طلاق کلی برو بیا داره اگ میدونی شوهرت کجاست وسایلات جمع کن برگرد سرخونه زندگیت ولی دفه دیگ نیا بیرون از خونه ات براهر بحث کوچیک بزرگی
اون سری یه ماه ونیم بعد پدر وعموش ویکی از بزرگان سید رو فرستاد
چون اینسری میگی تقاضا داده نمیاددنبالت گلم من که گفتم تقاضای نفقه کن چون اونم رفته شکایت تو کرده اگرم نمیخوای کاری کنی صبر کن دی دادگاه داری برو ولی همون دادگاه ازت میپرسه اگ پول نداده چرا نیامدی شکایت دادخواست بنویسی اگ شکایت نکرده بود باز شابد یکی میفرستاد الان احتمالش صفره بیاد دنبالت چون میگی وکیل گرفته تقاضا داده