2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 20 پست
کاندومم همسرم نمیزاره من که فعلا قصد بچه دار شدن ندارم چون درس میخونم ولی همسرم بچه خیلی دوس داره ق ...

اگر بچه نمیخوای مواظب باش چون طبیعی احتمال بارداری داره الان از شوهرت و ازدواجت راضی هستی؟

اگر بچه نمیخوای مواظب باش چون طبیعی احتمال بارداری داره الان از شوهرت و ازدواجت راضی هستی؟

نمیدونم والا خودم دوس ندارم همسرم خیلی دوس داره از ازدواج کردیم همش بچه میخواد تا الانم بزور وایساده نمیدونم چیکار کنم اره خداروشکر نسبت به پسر عموم خیلی خوبه خانوادمم الان خیلی خوشحالن که با پسر عموم ازدواج نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا خودم دوس ندارم همسرم خیلی دوس داره از ازدواج کردیم همش بچه میخواد تا الانم بزور وایساده ...

برا بچه باید دوتایی آمادگی داشته باشید برا تعداد بچه ها و فاصله سنیشون باهم حرف زدید؟

برا بچه باید دوتایی آمادگی داشته باشید برا تعداد بچه ها و فاصله سنیشون باهم حرف زدید؟

اره گفتیم اولین بچه هرچی بود بعد از گذشت ۵سال میریم مخالف جنسیت بچه اول بچه میکاریم که یه دختر و ی پسر داشته باشیم

۵ سال بیشتر نشه چون فاصله بیشتر خوب نیست دست شما نیست که جنسیت تعیین کنید

نمیدونم والا اخه گفتیم حداقل بچه اولمون بزرگ شه که بعد بتونیم بچه دومو تر و خشک کنیم یکی از فامیلامون پسر کاشت انجام داد و جنسیتش هم پسر شد