2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

75 بازدید | 20 پست

من دوشنبه 3اذر پریود شدم و دقیقا یک هفته طول کشید که پاک شم ینی من دهم دیگه کاملا پاک بود و دقیقا بلافاصله بعد از یک هفته دوباره پریود شدم ینی 17اذر بعد بازم دقیقا خونریزیم عین پریود بود بعد از جمعه لکه بینی داشتم فک کردم دیگه تموم شده از دیشب هیچ خونی ندیدم امروز که پدمو در اوردم شرتم تمام خونی شده چیکار کنم که دیگه قطع شم واقعا انقد خون از بدنم رفته از جام بلند میشم سرم گیج می ه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر گلم،بهت ال دی میده تنظیم میشی ولی حتما برو دکتر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یبار دیگم این شکلی شدم فقط اون موقع سه روز بود خونریزیم الان یه هفته شده

بازم طبیعی نیست عزیزم شاید کیسته شاید علت دیگه ای داره پریود که نباید یه هفته بعد از پاک شدن دوباره بشی حداقل چرخه میتونه از ۲۲ ۲۳ روز باشه تا ۳۰ روز افراد مختلف چرخه فرق داره ولی شما طبیعی نیست اصلا برا همین گفتم برو دکتر معاینه ت کنه اگر لازمه تست پاپ اسمیر هم بده

برو دکتر گلم،بهت ال دی میده تنظیم میشی ولی حتما برو دکتر

مشکل منم از همین ال دی ماه ابان قرص جلوگیری مصرف کردم کاملا منظم بدون وقفه 21دونشو خوردم نمیدونم چرا همشو از چش قرصم میدونم

بازم طبیعی نیست عزیزم شاید کیسته شاید علت دیگه ای داره پریود که نباید یه هفته بعد از پاک شدن دوباره ...

پاپ اسمیر میشه؟من هنوز بچه ندارم و سنمم پایینه دکتر قبلی گفت چون سنت پایینه ممکنه که بهم بخوری گاهی اوقات ولی اینبار خیلی غیر طبیعی بود واقعا

پاپ اسمیر میشه؟من هنوز بچه ندارم و سنمم پایینه دکتر قبلی گفت چون سنت پایینه ممکنه که بهم بخوری گاهی ...

ما که شرایط شما رو نمیدونیم اینکه چند سالته و چرا اینجوری شده ولی معاینه بشی اگر لازم باشه دکتر برات مینویسه چندسالته تو اقدام که نیستی

ما که شرایط شما رو نمیدونیم اینکه چند سالته و چرا اینجوری شده ولی معاینه بشی اگر لازم باشه دکتر برات ...

17سالمه نه تو اقدام نیستم ولی هروقت که قرص جلوگیری میخورم و رابطم بدون محافظس اینشکلی میشم

خوشبخت بشی حواست باشه اگر بچه نمیخوای حتما کاندوم چون طبیعی روش حساب نمیشه چرا اینقدر زود عروسی کردی ...

کاندومم همسرم نمیزاره من که فعلا قصد بچه دار شدن ندارم چون درس میخونم ولی همسرم بچه خیلی دوس داره

قرار بود با پسر عموم ازدواج کنم خودم راضی نبودم خانواده ها خیلی اصرار داشتن بعد که همسرم اومد خاستگاری سریع ازدواج کردم گفتم که از شر پسر عموم راحت شم