2777
2789
عنوان

حیوون خونگی خیلی کیوتهههه عاشقشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 55 پست
ما ی جفت مرغ عشق داشتیم سبزه داوود بود ابیه شقایق البته دوتاشون نر بودنا ما چون فکر کردیم ابی دختره ...

😅😅😅اوخییی

منم داشتم اسمش پوکر فیس بود 🤣🤣🤣

اسم مادش هم گلابی بود رنگش زرد بود

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربون شما عزیزم خودتم خوب و مهربونی که خوب دیدی ببین منم دیدم ویدیو هاش رو میزدن سگرو قلبم درد گرفت ...

محبت داری عزیزم خوبی از خودته🌹

اطراف خونه مون پیش اومده بود همسرم گفت خودش دیده بودش البته طفلی مرده بوده اینقدر حال خودم و شوهرم بد بود نمیتونستم عذا بخورم یا بخوابم مامانم هم همینو میگه که چرا خدا همون جا یک بلایی سرشون نیاورده چرا فقط نگاه کرده ولی میدونم تقاصش رو میده از ته دلم واقعا میخوام😭

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محبت داری عزیزم خوبی از خودته🌹اطراف خونه مون پیش اومده بود همسرم گفت خودش دیده بودش البته طفلی مرده ...

وای کاش شوهرتون اگر ادمایی ک این کارو کردن میدید زنگ میزد جایی میومدن پدرشون در میاوردن

اصلا هست جایی ؟ مثلا حیون ازاری کنن بیان ببرنشون☹️☹️☹️

چطور دلشون میاد ، من ی اردک بزرگ داشتم رفتم مدرسه برگشتم دیدم نیست مامانم گفت بردنش ی باغ خوبی کحوض ...

وای چه سنگدل بودن😬🥲

ما هم اردک داشتیم بردیمش باغ پرندگان

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من هرجا پرنده ببینم حس صمیمیت میگیرم بهشون میگم ننه خاله یا خودم خالشونم😂

آره منم خیلی دوسشون دارم میبینمشون یه کلماتی از روی ذوق از دهنم میاد بیرون مفهمومی هم نداره

ولی دلم میخواد اون لحظه بچلونمشون

عروس هلندیم دست میبرم گاز میگیره ولی من میگیرمش انقد بوسش میکنم و قربون صدقش میرم بعد میزارم سرجاش

هر روز هم باید بوسش کنم 🤣🤣🤣

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای کاش شوهرتون اگر ادمایی ک این کارو کردن میدید زنگ میزد جایی میومدن پدرشون در میاوردن اصلا هست جای ...

نه ندیده فقط جنازه اون حیون طفلی رو دیده نه اینجا برای آدم جایی نداره که کسی اذیتشون کرد بتونن کاری براشون بکنه چه برسه به این طفلی ها ای کاش واقعا یک روزی همچین جایی باشه😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍