2777
2789
عنوان

حیوون خونگی خیلی کیوتهههه عاشقشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 55 پست
واقعا بخدا همینه یک بلایی سر حیون های مظلوم میارن که من باورم نمیشه اینا انسان هستن باورکن چند وقت پ ...

وایییی خدا لعنتش کنه چجوری دلشون اومده اتیش بزنن

وای خدا اسم اینا انسانه

خدا کاش جاشونو عوض میکرد میفهمیدن توی سرما موندن یعنی چی زبون نداشتن یعنی چی منم ارزو میکنم تقاص پس بدن عوضیای نفهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم تخمش چیزی بشه وقتی دست میبرم تو قفس اب عوض میکنم یا هرچی خیلی وحشی میشه خب عوض نکنم هم مری ...

نه تخمش خراب نمیشه دیگه باید اینکارو کرد

ولی از این لونه چوبی ها بخر که بیرون قفس نصب میشه و سوراخ ورودی داخل قفس راه داره

اینجوری دیگه نخ پرنده استرس میگیره و خودتم راحت میتونی قفسشو تمیز کنی و آب و دون بزاری

برای من تخم مستی کرده اگر جفت داشت همینکار میکردم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه تخمش خراب نمیشه دیگه باید اینکارو کردولی از این لونه چوبی ها بخر که بیرون قفس نصب میشه و سوراخ ور ...

من لونه خریدم همش ماده رو غذاش میشست فهمیدم تخم داره لونه خریدم دوتا گذاشته

ولی غذا زیاد نمیخوره اگر تجربه داری بگو چیکار کنم چی بدم تخماش خراب نشه

بابا سگ موش ممکنه ضرر داشته باشه برا انسان و نجس هم هست ولی بازم مخلوق خداست و من معتقدم همون سگ از ...

ضرر اگر داشت من الان کلی بیماری ازشون میگرفتم من چند بار پناهگاه سگ ها رفتم با ۲۰ سگ ولگرد تو بیابون ها بودم برای تفریح رفته بودیم اونا هم اومدن کنارمون من و شوهرم قشنگ نوازششون کردیم نه بیماری گرفتم نه آزاری دیدم فقط محبت دیدم بعضی از ما انسان ها انسانیت که هیچی حتی لیاقت اسم انسان رو ندارن مثل همین حیوان آزار ها

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
من لونه خریدم همش ماده رو غذاش میشست فهمیدم تخم داره لونه خریدم دوتا گذاشته ولی غذا زیاد نمیخوره اگر ...

هفت تخم براش بخر

تخم مرغ آب پز

هویج رنده شده

سبزیجات مثل کاهو و خیار و جعفری

ارزن و کتان

تخم آفتابگردان مخصوص عروس هلندی

سنگ کلسیم براش نصب کن میخوره چون تخم میزاره کلسیم از دست میده

هفت تخم و ارزن و کتان رو با هم به میزان مساوی بریز براش داخل یه ظرف قاطی کن بزار بخوره

باقی چیزها یک روز در میان مثلا یه روز تخم مرغ آب پز بزار

روز بعد هویج و .....

و اینکه حتما یه جای امن قفسشو بزار که استرس نداشته باشه

جابهجا نکن

جاش سرد نباشه

قفسش پایین و رو زمین نباشه و روی صندلی چیزی بزار که وقتی خودت ایستادی هم سطح دید خودت باشه

اصلا داخل آشپزخونه نزار که بخار غذا اذیتش نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایییی خدا لعنتش کنه چجوری دلشون اومده اتیش بزنن وای خدا اسم اینا انسانه خدا کاش جاشونو عوض میکرد می ...

بخدا عجب انسان با شعور و فهمیده ای هستی اسم انسان اشرف مخلوقات برازنده شما هست که اینقدر مهربون هستی🌹❤️

آره باورکن اول تا حد مرگ زده بودنش استخون هاش رو خرد کرده بودن و آتیشش زده بودن با بچه هاش باورکن قلبم درد گرفته نمیتونم اشک چشمام رو کنترل کنم اینقدر از ته دل از خدا خواستم تقاص پس بده😭😭

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
بیرون قفس؟ من داخل قفس گذاشتم

یه لونه هایی دیدم که بیرون نصب میشه و فقط سوراخ لونه به داخل قفس راه داره

اینجوری استرس نمیگیره و فکر نمیکنه میخوای تخماشو برداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خفه ات نکنه😂😂😂 اژدرررررر هم شد اسم جوجه؟🤧

آره انقده خوشم میاد روی این فسقلی ها اسم اینجوری بزارم

الان یه فنچ دارم اسمش چنگیزه🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا عجب انسان با شعور و فهمیده ای هستی اسم انسان اشرف مخلوقات برازنده شما هست که اینقدر مهربون هستی ...

قربون شما عزیزم خودتم خوب و مهربونی که خوب دیدی

ببین منم دیدم ویدیو هاش رو میزدن سگرو قلبم درد گرفت خدا میبینه ولی چرا میزاره اخه

حالا شما از کجا دیدی یا فعمیدی ؟

آره انقده خوشم میاد روی این فسقلی ها اسم اینجوری بزارمالان یه فنچ دارم اسمش چنگیزه🤣🤣🤣

ما ی جفت مرغ عشق داشتیم سبزه داوود بود

ابیه شقایق البته دوتاشون نر بودنا ما چون فکر کردیم ابی دختره گفتیم شقایق تا ابد