2777
2789

شوهرم اعتیاد داره به الکل و شیشه ..پدرش ک بچه بوده فوت کرده و یه مادر داره ۷۵ سالشه ک بجز گریه و زاری کاری نمیکنه ... ی برادر بزرگتر داره ک دیگه دست ب دامن اون شدم .. اون امروز اومد خونمون ب شوهرم اولش گفت باید ترککنی وگرنه میدمت کمپ اجباری ...بعد این حرفا یهو برگشت گفت ک من فصل بیکاریمه و از این ببعد میخوام بیام تو شرکت تو کار یاد بگیرم ... ( شوهرم شرکت داره و پول خوب در میاره و کارش تخصصیه و همیشه نمیزاره هیچکی بره تو کارش چون میگه کارو ازم میدزدن حتی برادر و خواهرشم نیاورده چون ب من میگف اعتماد ندارم بهشون اینا بعدا کارو از چنگم در میارن ی بیلاخم بهم نشون میدن و کلا همیشه از خونوادش فاصله میگیره و کلا دوری میگیره فقط یکم با مادرش خوبه ) حالا نمیدمنم برادرش دنبال کمک کردن ب اینه یا دنبال پول و کار برا خودشه وضع مالیشم خوب نیست با اینکه ۸ سال از شوهرم بزرگتره از خودش تقریبا هیچی نداره کلا تنها کسی ک تو خوانواده اینا وضعش خوبه شوهر منه ...حالا مادرش ۲۴ ساعته زیر گوش من میخونه ک برادرش باید بره شرکت ... من نمیدونم ترک کردن این چ ربطی ب شرکت داره؟؟؟؟؟؟ بنظرتون الکی بد بین شدم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی شوهرت خیلی بدرد نخوره

برادری که ببینه وضع برادرش بده و کاری از دستش بر بیاد و انجام نده اسم برادر واسش زیادیه

کار واسه چی بدزده حتما باید رئیس یا مدیر کنه داداشش

شوهرت اگر بخواد ترک کنه چه احتیاجی به برادرش داره

ترک شیشه خیلی سخته خیلی خیلی باید یه مدت کمپ باشه

ولی اگر میدونی ممکنه کارش از دست بده یه آدم امین پیدا کن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

میخان کار یاد بگیرن شوهرتو بندازن کمپ شرکتو صاحب شن. شوهرت خونوادشو خوب میشناسه که ازشون دوری میکنه به همسرت بگو بیخیال برادرش بشه اگه میخاد ترک کنه یمدت بره کمپ نمیخادم که هیچ به زندگیش ادامه بده حداقل شرکتو و کارو بارشو از دس نده

ببخشیدا ولی شوهرت خیلی بدرد نخورهبرادری که ببینه وضع برادرش بده و کاری از دستش بر بیاد و انجام نده ا ...

نمیدونم چرا بین خواهر و برادریشون اینطوره ... با اینکه شوهرم برا خونواده من خیلی کمک میکنه اما برا خونواده خودش نمیکنه اصلا نمیدونم از چیکینه داره چرا اینطوره

ولی میتونم بهت بگم فرقی نداره کی بیاد تو شرکت کار کنه

کلا از آدم معتاد مواد بزنه سواستفاده میکنن تلاشت کن ترک کنه حالا صحبت کن باهاش

بگو اگه ترک نکنی ادامه زندگی محاله