بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا بخدا همینه یک بلایی سر حیون های مظلوم میارن که من باورم نمیشه اینا انسان هستن باورکن چند وقت پیش یک سگ رو آتیش زده بودن طفلی بچه داشته اونا رو هم همینطور باورکن قلبم درد گرفت از ته دلم اشک ریختم واقعا از ته دلم خواستم خدا تقاصش رو بهش پس بده از اینکه بگم انسانم گاهی شرم دارم اسم ما اشرف مخلوقات هست ولی اون حیون مظلومی که برای یک وعده عذا برات تا جونش ازت مواظبت میکنه بهش میگن نجس من میگم نجس اونی هست که به این حیون های خدا ظلم میکنن باورکن با چشم های پر اشک برات تایپ کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
واقعا بخدا همینه یک بلایی سر حیون های مظلوم میارن که من باورم نمیشه اینا انسان هستن باورکن چند وقت پ ...
بابا سگ موش ممکنه ضرر داشته باشه برا انسان و نجس هم هست ولی بازم مخلوق خداست و من معتقدم همون سگ از خیلی آدما تو درگاه خدا ارزشش بیشتره ، چون حداقل سگ بوده و سگیت خودشو بجا اورده ولی ما ادما ، ادم هستیم ولی انسانیت خودمون بجا نمیاریم