من نمیدونم سواد جنسی چرا انقد تو این مملکت پایینه. طرف میاد میگه زن دایی همسایم ده ساله طبیعی جلوگیری میکنه و حامله نشده پس روش خوبیه!!! این روش کاملا شانسیه. چرا رو زندگی یک انسان و سلامت رحم خودتون قمار میکنین؟؟؟ بهترین روش استفاده دو مورد همزمانه. بی ضرر ترین ها کاندوم و بعدش آیودی هست🙌🏻 هزاران بارداری ناخواسته در روز تو این سایت میبینم که تازه کاسه چه کنم گرفته دستش. بابا اون مایع پیش اب مرد هم حاوی اسپرمه!
ولی حرفتو قبول دارم و همش میگم کاش مامانم به جای حیای بیجا وقتی ازدواج کردم میومد بهم این چیزا رو یاد میداد
که دوبار خداخواسته بچه دار نشم
خودم حتما وقتی بچه هام ازدواج کنن میشینم بهشون همه چیزو یاد میدم حتی اگه صد برابر من بلد باشن
میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼
میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼
تازه تو خارج اين احتمالاته داخل كه هيچ كلا همشون رو هواس
اصلا هیچ روش صد درصدی برای پیشگیری وجود نداره چ بسا تو ایران ک وسایل جلوگیری محدود و اموزش خیلی محدودتره ی چسبا تغییر هورمونی هست برا جلوگیری ک اصلا تو ایران وجود نداره و خیلی چیزا دیگه
متاسفانه بچم يكسالشه و نميخواستم هرگز ديگه ولي چيكار كنم لابد حكمت خداس برام دعا كنيد
اشکال نداره گلم دیگه کاریه که شده. ولی به بعدش فکر کن ک باهم بزرگ میشن مرحله بچه داری رو یه بار انجام میدی پرونده رو میبندی... خدا جفتشون رو برات حفظ کنه
پلاستیک میوه نیست برای همین کار طراحی شدهشما اگه لذت بیشتر رو قبول میکنی و برات مهم نیست بدون آمادگی ...
اولا ک یک انسان قطعا نگران لذت خودشه و این اصلا عیب نیست ولی تو اصلا نمیفهمی من چی میگم تو هر دفعه دستکش دستت کن پوست دستت میره بعد چندین سال چند زور یه بار جا حساس بدنت با پلاستیک برخورد کنه من اتفاقا چون استفاده کردم میگم خیلی مردم اینارو اصا نمیدونن تو میخوای مردم مقصر کنی با اینکه ریشه و مشکل از جا دیگه ام هست ن زنا