2777
2789
عنوان

خانومای بالغ طبیعی روش جلوگیری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 60 پست

ای بابا.. خیلیا همون قرص های جلوگیری رو هم بلد نیستن چجوری مصرف کنن بعد باردار میشن و نق میزنن.

واقعا منم درک نمیکنم چجوری میگن جلوگیری داشتیم و باردار شدیم! طبیعی که جلوگیری نیست. قرص هم اصول داره و باید براش ساعت کوک کنی!

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی حرفتو قبول دارم و همش میگم کاش مامانم به جای حیای بیجا وقتی ازدواج کردم میومد بهم این چیزا رو یاد میداد

که دوبار خداخواسته بچه دار نشم

خودم حتما وقتی بچه هام ازدواج کنن میشینم بهشون همه چیزو یاد میدم حتی اگه صد برابر من بلد باشن

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

عزیزم شما ی رابطه برقرار کن بعد بگو چرا نمیشه اون کاندوم پلاستیکه پلاستیک بدنت داره ب پلاستیک برخورد ...

پلاستیک میوه نیست برای همین کار طراحی شده

شما اگه لذت بیشتر رو قبول میکنی و برات مهم نیست بدون آمادگی یه انسان به این دنیا بیاری موفق باشی

اره شما منتظري ؟

نه کلی گفتم

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

تازه تو خارج اين احتمالاته داخل كه هيچ كلا همشون رو هواس

اصلا هیچ روش صد درصدی برای پیشگیری وجود نداره چ بسا تو ایران ک وسایل جلوگیری محدود و اموزش خیلی محدودتره ی چسبا تغییر هورمونی هست برا جلوگیری ک اصلا تو ایران وجود نداره و خیلی چیزا دیگه

متاسفانه بچم يكسالشه و نميخواستم هرگز ديگه ولي چيكار كنم لابد حكمت خداس برام دعا كنيد

اشکال نداره گلم دیگه کاریه که شده. ولی به بعدش فکر کن ک باهم بزرگ میشن مرحله بچه داری رو یه بار انجام میدی پرونده رو میبندی... خدا جفتشون رو برات حفظ کنه

چه بگم شرايطم دو هفته اول كه خيلي بد بود دكترم پيدا كردم اما يهو دستو دلم لرزيد من خدا ميدونه همه كا ...

اره سخته سقط من ۲تا بارداری ناخواسته داشتم توهیچکدوم جرات سقط نداشتم

خدایا خودت کمک کن 
پلاستیک میوه نیست برای همین کار طراحی شدهشما اگه لذت بیشتر رو قبول میکنی و برات مهم نیست بدون آمادگی ...

اولا ک یک انسان قطعا نگران لذت خودشه و این اصلا عیب نیست ولی تو اصلا نمیفهمی من چی میگم تو هر دفعه دستکش دستت کن پوست دستت میره بعد چندین سال چند زور یه بار جا حساس بدنت با پلاستیک برخورد کنه من اتفاقا چون استفاده کردم میگم خیلی مردم اینارو اصا نمیدونن تو میخوای مردم مقصر کنی با اینکه ریشه و مشکل از جا دیگه ام هست ن زنا