2777
2789
عنوان

خانومای بالغ طبیعی روش جلوگیری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 60 پست
اخه قبل وقوعم علاجي نزاشتن دارم ميگم با رابطه مشكوك ميگن ٧٢ ساعت وقته برا قرص من يه ساعتم نبود كه خو ...

روش جلوگیریتون چی بود؟ حرف من اینه که همه روش ها خطا داره اما طبیعی اصلا روش جلوگیری محسوب نمیشه

من ۲ ساله طبیعی جلوگیری میکنم . باردار نشدم😂😍چیزی نمونده ۱ سال و نیم دیگه هم روش . کاندوم همسر قبو ...

ما ۱۵ ساله روشمون طبیعیه و خطا نداشته 😁😁😁🙈

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 10 سالہ جلوگیری طبیعی دارمتو ھمین سایت خیلیام با کان باردار شدن

با رواشای دیگم شدن

قرص و دستگاه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
استارتر عزیزم سواد جنسی هیچ جا به دخترای ما آموزش نمیدن پس طبیعیه که مشکل پیش بیادباید آموزش فراگیر ...

متاسفانه همینطوره. کاش از خودمون شروع کنیم آموزش به خواهر و دخترمون رو. و البته آقایون هم به پسر و برادرشون (اونها بیشتر نیاز به آموزش دارن)

حالا هی نگو چشم میخوری ماه بعد تاپیک میزنی خانما بنظرتون بی بی چکم مثبته؟ خخخخ

😅😅😅😅نه حواس جمعه 😁

با رواشای دیگم شدن قرص و دستگاه

دقیقا

خواھر من الان دستگاہ گذاشتہ

اینقدر پریودیش سنگین شدہ و طولانی کہ حاضر شدہ برہ بردارہ 15 روزہ پریودمیشہ و بعدش لکہ بینی

این خانم فکر میکنہ خیلی حالیشہ

پیشاب اولیہ اسپرم ندارہ

پیشاب دوم اسپرم دارہ

وگرنہ الان من بیشتر از 10 سال میشہ جلوگیری طبیعی دارم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
كاندومه قبول دارم حرفتونو بقول دكتر طبيعي خودش روش اقدامه

درسته عزیزم. انشالله فرزند سالم و صالحی بشه براتون و هیچ وقت حس نکنه که مامان باباش نمیخواستنش چون خیلی اثر بدی میذاره تو روحیش

روش جلوگیریتون چی بود؟ حرف من اینه که همه روش ها خطا داره اما طبیعی اصلا روش جلوگیری محسوب نمیشه

اسی جون بخدا ربطی به سواد جنسی نداره ماها که پلی کیستیکیم مثل بمب ساعتی هستیم که با یه سیم اشتباه میتونه درثانیه منفجر بشه من خودم بچه دومم با کا. ن. د. و باردارشدم پزشک خودم تعجب میکرد آی یو دی که گفت به هیچ وجه مناسبت نیست قر ص پیشگیری هم که همه هورمونارو میزنه به هم در نتیجه برای تیم بد بخت پلی کیستیکا همون طبیعی صلاحه😂😂😂😂

دقیقاخواھر من الان دستگاہ گذاشتہاینقدر پریودیش سنگین شدہ و طولانی کہ حاضر شدہ برہ بردارہ 15 روزہ پری ...

لوازم پیشگیری همشون عوارض دارن

منم به هیچ عنوان قبول نمیکنم

همون اولم به شوهرم گفتم یا وازکتومی کن یا ۱۰۰ درصد حواستو جمع کن

هه شوخی میکنم😅😅انشالله موفق بمونی گلم

فدات شم مهربون 🙏❤️

به هم چنین 🌹