2777
2789
عنوان

خانومای بالغ طبیعی روش جلوگیری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش ١٢ ساله متاهلم به هيچ عنوان بارداري ناخواسته رو قبول نداشتم هميشه كاندوم هميشه مراقبت فكر كن م ...

دیگه پیش اومده عزیزم

مبارکت باشه

دمتم گرم که مثل خیلیا راحت سقطش نکردی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نظرم درمورد چی؟

من خودم ۳تا بچه هام رو با انتخاب زمان و شرایط زندگیمون اوردم. از اولین روز ازدواج روشمون ک اندوم بود

این ماه ۳روز عقب انداختم بخاطر انفولانزایی ک داشتم داشتم سکته میکردم. طبیعی اصلا روش نیست

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دیگه پیش اومده عزیزم مبارکت باشه دمتم گرم که مثل خیلیا راحت سقطش نکردی

راستش رفتم دروغ چرا دكتر هم قبول كرد با اينكه پول زيادي ميخواست اما مهم نبود برام

يهو دلم نيومد

بخاطر كارماش كه دامن بچه هامو بگيره

عزیز من شما متاهلی؟ ده ساله متاهلی میخوای همش کاندوم بذاری مگه میشه معلومه ک ن روش ها پیشگری تو ایرا ...

متوجه نشدم چرا نباید همش کاندوم بذاری؟ تا زمانی که نخوای باردار شی باید بذاری

در مورد اينكه پيشگيري تو كشورمون وجود نداره همه چي الكيو قلابي خدا لعنتشون كنه

موافقم

با این سیاست های احمقانه جدید هم اجازه سقط نمیدن هم تو قرصا آب قاطی میکنن. واسه همین میگم علاج واقعه قبل از وقوع کنن

راستش ١٢ ساله متاهلم به هيچ عنوان بارداري ناخواسته رو قبول نداشتم هميشه كاندوم هميشه مراقبت فكر كن م ...

بچه اگه بخواد بیاد میاد

امون از روزی که نخواد

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

متوجه نشدم چرا نباید همش کاندوم بذاری؟ تا زمانی که نخوای باردار شی باید بذاری

عزیزم شما ی رابطه برقرار کن بعد بگو چرا نمیشه اون کاندوم پلاستیکه پلاستیک بدنت داره ب پلاستیک برخورد میکنه

بعدم برم خطاها رو سرچ کن کاندومم خطا داره ممکنه پاره شه زن حساسیت کنه هیچ روشی صد درصد نیست

موافقم با این سیاست های احمقانه جدید هم اجازه سقط نمیدن هم تو قرصا آب قاطی میکنن. واسه همین میگم علا ...

اخه قبل وقوعم علاجي نزاشتن

دارم ميگم با رابطه مشكوك ميگن ٧٢ ساعت وقته برا قرص من يه ساعتم نبود كه خوردم

الان باردارم

قبل واقعه كجا ميشه