2777
2789
عنوان

پسری که بگه من کار خونه انجام نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست
شاید باورت نشه ولی اینم دروغه🤣

نگووووووووو حالا چ کنیم😂💔

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترهمسرم من تو کار خونه کمک میکنهمیخوام صد سال سیاه نکنهیه غذا میپزه کل آشپزخونه رو گند برمیداره

دقیقا از کار کردن مردا بجززززز تعداد محدود متنفرم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یکی میگه انجام میدم بعد انجام نمیده یکی میگه انجام نمیدم بعد انجام میده، مثل خودمون ممکنه حرفی بزنیم تحت شرایط برای زندگیمون هرکاری کنیم ، دروغ نیست واقعا، هنوز وارد زندگی مشترک نشده که ببینه چجوریه

اگ پولدار باشع نیرو کمکی میگیره ولی این طرف تو صادقانه تر حرفیدع

اره توان مالیش داره

این حرف قابل قبوله

بنظر خودمم معقول ولی خب ادم ب شک میفته

بنظرم همین که خودش کثیف نباشه و هی بریزه منتظر باشه تو جمع کنی کافیه به این خیلی توجه کن واقعا رو مخ ...

دقیقا حداقل کارا شخصیش درست انجام بده

چی؟؟فکرم منفی شد چرا😂چی میگید؟

ت میگی حق ب دستته

حق ب دستمه چیه؟.حق ب چیمه یعنی؟.چرا خارجی میحرفی 😂

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند