2777
2789
عنوان

پسری که بگه من کار خونه انجام نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 56 پست
این دیگه فاجعه اسهمیشه میگه من که گفته بودم کار نمیکنم!

خخخخخخخخ منم کار نمیکنم میشینیم رو برو هم ب هم زل میزنیم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ولی خب همینک الکی نگفته همه کارا میکنم بنظرم قابل ستایش😂

عزیزم بعضی چیزا وظیفه ی فردی هست که باهاش تو رابطه ای چه بسا توهم وظایفی داری.

مثلا دروغ نگفتن، وقت گذاشتن برات، احترام گذاشتن، حمایت کردن و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا پسرا هر چی وعده میدن باید برعکسش کنی.

😂😂😂😂چقد دروغگوان این موجودات

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

با دروغاشون زندگی رو بساز عشقم😄

ازدواج ارامش ازدواج امید💔😂

بهترهمسرم من تو کار خونه کمک میکنهمیخوام صد سال سیاه نکنهیه غذا میپزه کل آشپزخونه رو گند برمیداره

همسر من گاهی اوقات ظرف میشوره کلی نق میزنه 😅

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

همسر من گاهی اوقات ظرف میشوره کلی نق میزنه 😅

ظرف برام مهم نیس ولی خدایی جارو باید بت مرد باشه کمر ادم نصف میش😂💔

همسر من تو کازهای جزیی مثل ظرف شتن و دستمال کشیدن کمک نمیکنه اما بخوام چیز سنگین جابجا کنم کمک میکنه.باردار بودم برای زایمانم کل خونه رو تمیز کرد.پسرم دنیا اومد همراه و کمکم بود برام خیلی ارزش داشت بلوغ یه مرد رو نشون میده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم