2777
2789
عنوان

پسری که بگه من کار خونه انجام نمیدم

431 بازدید | 56 پست

الان داشتم تاپیکی ک گفته بود شوهرم گفته کمکت میکنه میخوندم خیلی ها گفته بودن حالا اولاشه و دوران اشنایی و عقد اینجور نمیشه ب حرفش اعتماد کرد

حالا پسری ک از همون اول بگ راستش ن بلدم ن خوشم میاد کار توی خونه انجام بدم تا جایی ک بتونم کمک میکنم ولی هر وقت نیاز ب کمک داشتی برات نیروی کمکی میگیرم

بنظرتون ب این حرف میشه اعتماد کرد یا اینم دروغگوعه😂💔

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا پسرا برا کار خونه تنبلن

مشکل از تربیت نسل قدیمه مامانا پسرا رو لوس کردن وفرق گذاشتن

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

کلا پسرا برا کار خونه تنبلن

اره خب حقیقا ادم دلشم میسوزه طرف از 5 صبح تا 6 عصر سرکار چ کاری بکنه تو خونه ولی خب کمک کردن و بعضی کارا کوچیک خوبه دیگ

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ببین نمیشه گفت دروغه از طرفی هم نمیشه گفت حقیقته.تا زمانی که زمان نگذره نشناسیش و حرفشو عملی نکنه حر ...

ولی خب همینک الکی نگفته همه کارا میکنم بنظرم قابل ستایش😂