2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدااامن سر نون نمیرم که دستمو بزنم یا شروع به غذا پختن نمیکنم یا تمام سعیمو میکنم بچه شیر ندم تا ...

کار شما درسته.ولی من تو حوصلم نمیگنجه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه عزیزم خودتو عادت بده .قراره جفتمون دوباره مامان نی نی بشیم🥰

من خونم ویلاییه.برای حموم باید از فضای تو خونه ی کم فاصلس.اصلا تو حوصلم نمیگنجه متاسفانه.بعد رابطه زیادی ما نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من خونم ویلاییه.برای حموم باید از فضای تو خونه ی کم فاصلس.اصلا تو حوصلم نمیگنجه متاسفانه.بعد رابطه ز ...

ینی حمومت داخل حیاطه؟چه سخت

نمیتونین جور دیگه طراحیش کنین؟بچه کوچیک چه جوری میخوای حموم کنی سخته که

ینی حمومت داخل حیاطه؟چه سختنمیتونین جور دیگه طراحیش کنین؟بچه کوچیک چه جوری میخوای حموم کنی سخته که

ی حیاط کوچک سر پوشبده هس پشت خونه.حموم و دسشوی اونجاست.نه ساختش متاسفانه خونه بزرگه خرج زیاد میبره.قرار تعمیر بشه باید کل خونه زمین زده بشه از نو ساخت بشه ی هزینه میلیاردی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

باید سعی کنی موهات کوتاه کنی منم موهام بلند بود وقتی میرفتم حمام بعدش گردن درد میگرفتم الان در حدی ک ...

بخاطر یه غسل موهامو کوتاه کنم،

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
یا خدااامن سر نون نمیرم که دستمو بزنم یا شروع به غذا پختن نمیکنم یا تمام سعیمو میکنم بچه شیر ندم تا ...

وا چ اشکالی داره نمیشه ک سریع بری حموم

بعضی وقتا واقعا نمیشه

الان شوهرم وقتایی ک خونس یه بار قبل ناهار باز عصر باز شب چ خبرهه همش بری حموم

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد