2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 61 پست

من قبلا اصلا نماز نمیخوندم و غسل نمیکردم روزی یکبار حموم میرفتم

وقتی میگیم هرروز غسل یعنی باید قبل رابطه دوش بگیری بعدش هم بگیری دوباره فردا صبحش هم بگیری

واقعا کاش راه حل داشت

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

وا چ اشکالی داره نمیشه ک سریع بری حمومبعضی وقتا واقعا نمیشهالان شوهرم وقتایی ک خونس یه بار قبل ناهار ...

دقیقا منم مشکلم اینطوریه روزی ۳ بار میخواد ازم

همش در حال فرارم از دستش

صب میرم حموم ولی تا اذان نمیمونه غسلم☹️

کسی میتونه روزی ۳ بار بره حموم؟ دوباره فردا از خواب پاشدی همین روال ۳ بار بری حموم؟؟؟

روزی یکبار رو که همه میریم حموم

بقیه نمیتونن ما رو درک کنن تا تو این شرایط قرار بگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چ اشکالی داره نمیشه ک سریع بری حمومبعضی وقتا واقعا نمیشهالان شوهرم وقتایی ک خونس یه بار قبل ناهار ...

روزی سه بار رابطه دارین؟یا علییی

شما که دیگه همون حموم بابد کارتونو انجام بدین.

ببین گاهی واااقعا نمیشه و استثناعاتی داره ولی اینکه بخوام بیخیال باشم اصلا اینطوری نیستم خداروشکرشوهرمم همینطوریه وگرنه دق میکردم

مثلا صبح رابطه داشتی و غسل کردی عصرهم داشتی و حموم نرفتی بعد مثلا مهمونی دعوتی پامیشی همونطوری میری؟تصورشو برای من سخته

من قبلا اصلا نماز نمیخوندم و غسل نمیکردم روزی یکبار حموم میرفتموقتی میگیم هرروز غسل یعنی باید قبل را ...

دقیقا من هر روز دوش میگیرم حموم میکنم

باز شبش باید برم غسل کنم گاهی وقتا حال ندارم فردا صبح قبل نماز غسل میکنم

بعضی وقتام نماز صبح نمیخونم

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
دقیقا منم مشکلم اینطوریه روزی ۳ بار میخواد ازم همش در حال فرارم از دستشصب میرم حموم ولی تا اذان نمیم ...

خداروشکر یکی درک کرد منو

البته روزایی ک شوهرم بیکار باشه دو سه بار

بقیه روزا یکبار

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
مثلا صبح رابطه داشتی و غسل کردی عصرهم داشتی و حموم نرفتی بعد مثلا مهمونی دعوتی پامیشی همونطوری میری؟ ...

اره خب بعده مهمونی میام غسل میکنم ک اونموقع نمازم قضاس

از غسل نکردن عجیبترش اینه که چه جوری میتونین کشش داشته باشین؟بدنتون درد نمیگیره؟

کشش ندارم من یک روز در میون شاید میل داشته باشم

بعدش دیگ کل روز بی حال و توان انجام کارهای خونه رو ندارم

هر چیزی حدی داره خسته شدم

نه کم خوبه نه زياد یک روز در میان بهتره به نظر من

ولی مجبورم میکنه حوصله دعوا و بهونه بعدش رو ندارم روزایی که خونس چندبار... که اصلا راضی نیسم لحظه شماری میکنم تموم بشه کارش

کشش ندارم من یک روز در میون شاید میل داشته باشم بعدش دیگ کل روز بی حال و توان انجام کارهای خونه رو ن ...

چه گناه داری درکت میکنم مردا نمیدونم این همه توانایی رو از کجا میارن.من الان باردارم و رابطه برام قدغنه همش گلایه میشنوم بااینکه دستور پزشکه🤐