2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19508 بازدید | 701 پست
حاج خانم که نمیگن. خانم تنها صدا میکنن. البته ما یکم. خانوادگی ریز نقشیم. شاید برای اونه.

پس هنوزجوونین دیگه یعنی تا الان نشنیدین از کسی بهتون بگن؟؟ عجیبه برام چون دورو برم من خیلی اتفاق میفته اما خوب برا افراد سی و پنج و چهل به بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴۲ سالمه هنوز برام خواستگار پیدا میشه 😂بیخود میکنه کسی بگه حاج خانم

برا بچه چکار گردی شما بودی بچه دوم میخواستی

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من ۴۷ سالمه بهم میگن ابجی

پسرای جوون هم میگن مادر خیلی برام خوشاینده

چون باورم میشه خانم کامل و پخته ای شدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پس هنوزجوونین دیگه یعنی تا الان نشنیدین از کسی بهتون بگن؟؟ عجیبه برام چون دورو برم من خیلی اتفاق میف ...

نه خیلی خیلی خیلی کم. مثلاً اگه نهایت سالی یک بار. البته تو محله ای که مازندگی میکنیم چون قدیمی هستیم. به فامیل صدا میکنن مثلاً خانم رضایی.

شاید تو دختر بچه میبینی شون هرگز یه زن چهل پنجاه ساله دختر بچه دیده نمیشه من تا الان ندیدم عجیبه الب ...

نه واقعا خاله های من کم سن و سال دیده میشن

هیچکس باورش نمیشه مامانم منه ۲۴ ساله رو داره

یکی از خاله ها که جراحی زیبایی داره و دکتر پوست زیاد میره

اون یکی که ۴۲ سالشه اینارو هم نمیره

ریزنقش هستن و صورتشون بچگانست

ماشاءالله خدا حفظشون کنه طایفه ی مادریم همشونم تا ۱۰۰ سال عمر میکنن بابابزرگم ۹۰ سالشه تازه از ۱۰ سال پیش یه مشکل پیش اومد پیرشده !!!همه ی خواهر برادراشم همسن خودشن همه زنده و سرحال و خوب موندن

حتی داییمم چهل و خورده ای خوب مونده فقط موهاش کم شده میگه میخوام بکارم 😅 اونم جوان مونده پوستش از مال من خوشگلتره😂

شانس دارن تو این مورد

من وقتی دانشجو بودم سنم ۲۱ بود

با مامانم رفتم بیرون

یه پسری سر یه صحبتی به من گفت حاج خانم

یه عده فکر میکنن خیلی بانمک میشن گستاخانه حرف بزنن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نه واقعا خاله های من کم سن و سال دیده میشنهیچکس باورش نمیشه مامانم منه ۲۴ ساله رو دارهیکی از خاله ها ...

اگر جوون موندن باعث طول عمر میشه همون بهتر جوون نمونم 😁

من که بشخصه ندیدم افراد بالای چهل و مخصوصا پنجاه اونقدر جوون نشون بدن نهایت پنج شش سال کمتر نشون بدن اما زیر سی و پنج خیلی میبینم که کمتر نشون میدن چون بالاخره جوونن هنوز خطای بصری ایجاد میکنن

به هر حال انشالله همیشه سالم و جوون بمونین

چندروزپیش یه اشنا توی راه شوهرمودیده بودن دختره بنده خداتاحالامنو ندیده ها به شوهرم گفته بود به حاج خانوم سلام برسون منم سی سالمه به دل نگرفتم شوهرمم همش توخونه میخندیدمیگفت حاج خانوم بیا