2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 14767 بازدید | 614 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چه فایده سنم بالا دیده میشه 😁والا نمیدونم ولی اکثر همسنای خودمو دیگه جوون نمیبینم منظورم نه این ...

عزیزم اینو بدون چهره این سنا خیلی جذابتر و قشنگتره ببین خودتم اگه خوب براتداز کنی ی چهره زنانه جذاب و مهربونو میبینی ببین واقعا بگم الان تو بهترین سنی نه که من بگم همه اینو میگن هم تجربه داری هم ی چهره خاص و جا افتاده ببین ی چی بگم حتی هنرپیشه ها هم با بالارفتن سنشون قشنگتر میشن

منم همینجور بودم یه ساله جاافتاده شدم نمیدونم چرا اینجوری شدم

شاید از لحاظ روحی زیاد اوکی نیستی

وگرنه من خانمای سن بالاتری هم دیدم چون روحیه ی شادی دارن سرحال و جوون دیده میشن

من خودم یه برهه ای همبن حس رو داشتم ولی چند مدت پیش که خواهرم ده سال ازم بزرگتره با هم رفتیم بیمارستان چند تا از پرسنل گفتن دخترشی دیگه کلی امیدوار شدم 😁

منم مث تو پیر شدم.محل کارم همه میگفتن احترام میذاریم بخاطر سنت.یه کارگر بود بهم میگفت جا مادرمی😞

ظاهرا مشکل از ماست تاپیک خوندی از ما بزرگتر هستن میگن کلس خاطر خواه داریم بهمون میگن دختر خانم و اینحرفا 😐

این کلمه ی حاج خانم رو بعضی آقایونی معمولا بالای ۵۰ ۶۰ سنشونه نمیدونم از سر عقدست میخوان خانما رو با این حرف پیر نشون بدن میگن به من حتی تو ۲۰ سالگیمم شنیدم گفتن و واقعا واقعا متنفرم چون خیلیا دوست ندارن نه حاجی بشن نه اصلا حاجی هستن دلم میخواد جفت پا برم دهن کسی که اینو بهم میگه

بعضی از پسرا داغون شدن موها کچل سفید شکما گندهمگه من گفتم همشون تعدادی مشخصه دارن پا به سن میزارندهه ...

اییییی گفتی...

چند وقت قبل یه آقایی بود بنده خدا نشسته بودم رو نیمکت پارک اومد سر صحبت باز کنه

من رو چهرش و رنگ موهاش گفتم ۵۰ رو حداقل هست

گفتم ببخشید سنمون بهم نمیخوره زیاد علاقه ای به صحبت ندارم

اصلا بغض کردا!!! گفت نخیر خیلی هم میخوره، دهه شصت هستی منم دهه شصتم

من هیچی نتونستم بگم دیگه، فقط معذرت خواهی کردم و پا شدم رفتم...

هنوز یادم میاد غصه میخورم برای حس بدی که بهش دادم، امیدوارم منو ببخشه...🥹

لعنت به این وضع مملکت که همه رو پیر کرد...

شاید از لحاظ روحی زیاد اوکی نیستیوگرنه من خانمای سن بالاتری هم دیدم چون روحیه ی شادی دارن سرحال و جو ...

نمیدونم اکثرا همه سنشون در اکثر مواقع نشون میدن نمیدونم باید کمی بیشتر ددقت کنم ببینم چه خیره

ببین الان مثلا پریناز ایزدیار خیلی خوب مونده اما بعضیا تو همون سن خیلی افتاده شدن