2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 37702 بازدید | 1046 پست
زندگی راحت نیست اصلا سایت همسریابی خوبه ها میگن اونجا کیسای خوبی هم پیدا میشه سخته میفهمم دیگه قسمته ...

ایکاش اهلش بودم واقعا دیگه بریدم از اینهمه سااااال پاک بودن و به طرق مختلف و برای انواع موضوعات نیش و کنایه شنیدن..... 😔 😭

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
خواهر جان انققققدر متاهل هستند حالشون عالیه(البته خودشون میگن بدون اغراق).... چی میشد یه اینچنین زند ...

نه همشون خوب نیستن اکثرا تو باتلاق دست و پا میزنن خیانت میبینن در کل زندگی سخته قبول دارم خود خدا هم راهشو گذاشته صیغه شدن بنظرم با هر کسی دوست داری اکی شو دیگه منتظر نمون خودتم زرنگ و قوی نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجبا شما خیلی کاربر بی حاشیه ای هستید تعجب کردم گل پسرتون فارغ التحصیل شد

نه عزیزسال سوم هستن پستم بدنبودیه حقیقت گفتم نی نی یار گفت همه کسانیاون تایپک بودن تعلیق شدن

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

نه عزیزسال سوم هستن پستم بدنبودیه حقیقت گفتم نی نی یار گفت همه کسانیاون تایپک بودن تعلیق شدن

موفق باشه الهی

پسر من سال دومه خیلی گفتم رشته ی پسر شما رو بخونه گفت علاقه ندارم الان همه میگن چرا نرفت دندون خیلی اینده اش بهتره

اینجا که نمیشه حرف حق زد دورغ بگی خوب طرفدار پیدا میکنی

نه همشون خوب نیستن اکثرا تو باتلاق دست و پا میزنن خیانت میبینن در کل زندگی سخته قبول دارم خود خدا هم ...

اگه قرار بود اینطوری بشه همون 18 سالگی اینکار رو میکردم.... ولش کنید.... فقط دعا کنید هرچه زودتر برم پیش مادرم تا کار دست خودم ندادم..... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

من ۳۴ سالمه و مجردم

پسرهای بیست سی ساله بهم میگن خاله یا عمه🤭😃♥️

راستشو بخوای خندم میاد و میخندم بشون.

حاج خانوم یه نوع صفت هست گلم

واقعا منظور از سن زیاد نیست🤷

به هیچ عنوان نزار این تلقینات منفی وارد ضمیر ناخوآگاهت بشه.

ما دخترای فامیلمون بالای چهل پنجاه سال دارن،کلی خواستگار دارن و کلی برنامه و هدف دارن برای ازدواج و آینده و درس!

واقعا ۴۰ و ۵۰ وحتی ۶۰ سنی نیست.

ازنظر من وخیلی روانشناسای بزرگ، سن پیری از ۸۰ شروع میشه✌️💖😍

از زندگی لذت ببر

ده سال دیگه حسرت چهل سالگیتو میخوری.

در سن شصت،حسرت پنجاه سالگیت رو میخوری.

یه فرد هشتادساله هم حسرت هفتادیش رو میخوره.

پس با خودت بگو،هرسنی باشم،بسیار جوونم و کلی وقت دارم و بعدها میخوام همین سن باشم💪🤗🤍

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
اگه قرار بود اینطوری بشه همون 18 سالگی اینکار رو میکردم.... ولش کنید.... فقط دعا کنید هرچه زودتر برم ...

طرز فکرت اشتباهه زندگیتو هدر نده عمر دست خداست نود درصد آدما نمیخان زنده باشن

هیجده سالگی فرق داره کسی به پاکی دیگه ارزشی نمیده همه خسته ان همه اون چیزی که میخاستن نشد یه جنس مخالف چیه که اونم نشه

به چیزایی که مردا میگن اهمیت نده گلممن۲۲سال م بود راننده تاکسی بهم گفت حاج خانم هنگ کردم..تازه تیپ ا ...

من تازه عروس بودم ۲۱سالم بود پسردایی مادر شوهرم خواست صدام کنه گفت حاج خانم چشام چارتار شد گفتم خب بگو عروس خانم، حاج خانم چیه خجالت کشید بیچاره 🤣😅

من ۳۴ سالمه و مجردمپسرهای بیست سی ساله بهم میگن خاله یا عمه🤭😃♥️راستشو بخوای خندم میاد و میخندم بشو ...

ممنون عزیزم از انرژی خوبت انشالله انرژی خوبت به خودت برگرده انشالله انرژی همه خوبا به خوشون برگرده ❤️❤️

موفق باشه الهی پسر من سال دومه خیلی گفتم رشته ی پسر شما رو بخونه گفت علاقه ندارم الان همه میگن چرا ن ...

ممنونم انشالله موفق باشه دنبال علاقشون برن خیلی بهتره مردم همیشه یه چیزی میگن مهم علاقه خودشه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

ممنون عزیزم از انرژی خوبت انشالله انرژی خوبت به خودت برگرده انشالله انرژی همه خوبا به خوشون برگرده ❤ ...

قربونـــــــت برم قشنگـــــم🤗🤍🪴

الهی حال دلت خوب خوب باشه همیــــــــشه🎉😍💖

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
ممنونم انشالله موفق باشه دنبال علاقشون برن خیلی بهتره مردم همیشه یه چیزی میگن مهم علاقه خودشه

حرف مردم یه طرف نصمیمات بزرگوارن بیشتر ادمو نگران میکنه هر دقیقه یه ساز هر دقیقه یه قانون جدید

خدا اخر و عاقبت بچه هامونو به خیر کنه

اتفاقا منم تو فکر این مطلب بودم. ۳۹ سالمه و پسرم ۲ سالشه، مریض شد بردیمش بیمارستان اوتجا چندتا پرستار بهم گفتن مادر!!منظورشون مامان بچه نبودا!مادر یعنی مثلا مادر من!!

خودم از مریضی بچم ناراحت بودم اینا هم فکرمو مشغول کردند. تو اینه خودمو نگاه میکنم میگم حتما پیر شدم دیگه. تا ۵ سال پیش همه بهم میگفتن کمتر از سنت نشون میدی، الان شدم مادر پرستارای ۳۰ ساله!!هی خدا..واقعا جوونیم تموم شد و هیچی نفهمیدم، خدا باعث و بانیشو لعنت کنه..

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....