2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک حیوان خونگی

117 بازدید | 16 پست

لطفا خانمای الکی متعصب قبل حمله کردن متنو درست بخونید

من گفتم رفتم خونه طرف نمیدونستم حیوون داره چیزیم نگفته بود قبلشم خونش رفتیم نداشت بعد حیوونشو اوره پسط پذیرایی با اینکه گفتم من میترسم فوبیا دارم کنترلش کن این اهمیت نمیداد

بعد اینا میگن خب نمیرفتی 😑

خب نرو خونش

خب برمیگشتی

نمیشه که زندانیش کنه

مثل بچشه

ادم وقتی مهمون دعوت میکنه باید شعور و احترام و رسم مهمون داری بلد باشه نه صرفا حرف و طرز فکرشو به زور بخواد به خوردش بده

در ضمن شما بچه ت بپره رو سر و پا و کول مهمان کنترلش نمیکنی که اذیتش نکنه یا میگی نه بچمه بذار بشینه رو سره مهمون چون بچم عزیزه ، چه استدلال مسخریه ایه اخه ادم مهمون داشته باشه بچشم کنترل میکنه چه برسه به حیوان

اگه حیوونتون براتون مهمه به مهمون اطلاع بدین

یا کسی و دعوت نکنید وقتی نمیتونید برای چند ساعت کنترلش کنید

مهم تر از مهمون داری یاد گیری اداب مهمون داریه وقتی مهمون داری باید به فکر اسایش مهمانت هم باشی برای چند ساعت

تازه یکی اون وسط میگفت وای اینا نمیفهمن بخدا

حالا خودش حرفای منو که صد بار تکرار کردم و ریپلای زدمو اصلا توجه نمیکرد بهشون

خوبه معنی نفهم بودنو یاد گرفتیم از این با شعورای با کلاس

تو اون تاپیکت هم گفتم

بازم میگم

به عنوان کسی که از نوزادی با سگ و گربه بزرگ شدم هم میگم ، مهمون حق داره بدونه وقتی جایی دعوت شده چه شرایطی داره

و میزبان باید قبل دعوت پت داشتن رو اطلاع بده و اگر مهمون تصمیم گرفت دعوت رو رد کنه حق نداره ناراحت بشه

همه مثل ما عاشق حیوونا نیستن

و همونجور که بقیه موظفن به سبک زندگی و علاقه ی ما احترام بذارن ، ما هم موظفیم به ترس یا دلایل مذهبی یا هر چیز دیگه ای از جانب اونا احترام بذاریم

من ۲ تا سگ و ۲ تا گربه دارم . و به هیچ عنوان تو باکس یا تو اتاقشون زندانیشون نمیکنم . سگمم از مهمون مخصوصا بچه ها خوشش نمیاد . واسه همین اگر نیاز به پس دادن دعوت یا معاشرتی باشه کافه یا رستوران دعوت میکنم . حتی اگر مهمون مشکلی نداشته باشه ، ترجیحم اینه که خونه دعوتش نکنم تا سگم اذیت نشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اون تاپیکت هم گفتمبازم میگمبه عنوان کسی که از نوزادی با سگ و گربه بزرگ شدم هم میگم ، مهمون حق دار ...

دقیقا هم همینه

من با زندگیشون چیکار دارم اصلا ۱۰ تا بیارن

ولی شما وقتی مهمون داری باید برای چند ساعت به فکر ارامش مهمونت تو خونت باشی

نه که به خاطر طرز فکر خودت کلی ادمو بندازی تو موقعیت ناخواسته

دقیقا هم همینهمن با زندگیشون چیکار دارم اصلا ۱۰ تا بیارنولی شما وقتی مهمون داری باید برای چند ساعت ب ...

بله باید اطلاع بدن و اگر شما دعوت رو رد کردی هم به تصمیمت احترام بذارن

اگر این دعوت خیلی براشون مهمه . کافه ، تالار ، رستوران هست و به سادگی میشه مهمونی رو جای دیگه برگزار کرد که نه پتشون استرس بگیره و نه خودشون و مهمون اذیت شن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بله باید اطلاع بدن و اگر شما دعوت رو رد کردی هم به تصمیمت احترام بذارن اگر این دعوت خیلی براشون مهمه ...

دقیقا درسته

بعدم مهمون که یه عمر نمیمونه خونت فوق فوقش ۵ یا ۶ ساعت

تو این ۵ ساعت در سال و کنترلش کن بقیه ش پیشکش