2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38091 بازدید | 1051 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا هول شده منظوری نداشته

میدونم بابا همینطوری منم تعریف کردم ک اسی حس نکنه پیر شده منه 18 ساله ام بهم گفتن اینو

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

۴۰ سالکی آغاز میانسالی نه پیریپیری ۶۵ به بعده

۶۵ هم پیر نیست مادر شوهر من ۷۱ سالشه امسال ژل لب و ژل گونه و فیلر و اینا زده بود البته ک خودش همخوشگله اما کلی جون ترش کرده ماشالله این سن اصلا بهش نمیخوره

خدایا شکرت 

۶۵ هم پیر نیست مادر شوهر من ۷۱ سالشه امسال ژل لب و ژل گونه و فیلر و اینا زده بود البته ک خودش همخوشگ ...

طبق تعریف علمی همینه که گفتم

حالا گاهی استثنا هست ولی چیزی که از لحاط علمی وفیزیو لوژیکی تعریف شده ۶۵ به بعده،۸۰ به بالا کهنسالی

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
چه اتفاقی گلم دوست داشتی برام تعریف کناین بهترین برگ برنده اس ک سما به دستش اوردی

بچه ام فوت شد

بیمار شدم از غصه زمینگیر شدم

تا مدتها نتونستم برم اداره سرکار

و منی ک سالهای سال و همیشه با تمام وجود به همه محبت میکردم دیدم همه از غم من شادن .چرا چون زندگیم ب لطف خدا اونقدر عالی بود ک هیچ جای غم یا ضعفی نداشت

منی ک هر روز به همه زنگ بزن حالشون رو بپرس و کمک همه باش تو این شرایط موبایلم رو نگاه میکردم و تا ماهها دریغ از یک پیام یا تماس و یا دلداری

خیلی سخت بود برام و همه رو شناختم و خطم رو عوض،کردم و دور اون آدم ها خط کشیدم .و...

لطفا لایک نکنید .

بچه ام فوت شد بیمار شدم از غصه زمینگیر شدم تا مدتها نتونستم برم اداره سرکار و منی ک سالهای سال و همی ...

روحش شاد،،،

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام