2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38264 بازدید | 1051 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب که چی فک کردی خودت همیشه جوون میمونی یه چشم بهم بزنی از منم سنت زده بالا زیاد غره نشو

چی میشد تو بین اینهمممممه خوشبخت عالم ما هم یکیشون بودیم خانواده خودمون رو داشتیم... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
چی میشد تو بین اینهمممممه خوشبخت عالم ما هم یکیشون بودیم خانواده خودمون رو داشتیم... 😔

چرا ازدواج نکردی ؟؟

من زیاد ازدواج البته بچه دار شدن دوست ندارم یبار هم طلاق گرفتم اما درکل تو هیچی شانس نیاوردم

چرا ازدواج نکردی ؟؟ من زیاد ازدواج البته بچه دار شدن دوست ندارم یبار هم طلاق گرفتم اما درکل تو هیچی ...

خودم هم دارم شاخ درمیارم چطور تا الان مجرد هستم.. 😔

بدتر از اون یه مادر داشتم یه ذره به فکرم بود اون هم نزدیک ۴ ساله نیست.. 😔 😭

خودم هم دارم شاخ درمیارم چطور تا الان مجرد هستم.. 😔 بدتر از اون یه مادر داشتم یه ذره به فکرم بود او ...

زندگی راحت نیست اصلا سایت همسریابی خوبه ها میگن اونجا کیسای خوبی هم پیدا میشه سخته میفهمم دیگه قسمته چی بگم من تصمیم گرفتم دوست پسر پیدا کنم خسته شدم دیگه شاید تو بدت بیاد اما آخه.....

عزیزم آدم خوشبخت وجود نداره فک نکن متاهل خوشبخت هستن نه اصلا

خواهر جان انققققدر متاهل هستند حالشون عالیه(البته خودشون میگن بدون اغراق).... چی میشد یه اینچنین زندگی نصیب ما هم می شد... دلم می خواست بچه داشتم و براشون غذا درست میکردم.... 😔

برا بچه چکار گردی شما بودی بچه دوم میخواستی

هیچی دیگه بیخیال شدم خواهر

اعصابمم کشش نداره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁