2777
2789
عنوان

شوهر شما هم عصبی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 48 پست
جم نمیشه هیچ میگه برم خونه با اولین بحث خودم رو تخلیه روحی کنم و میگه و داد و هوار و پرت کردن ولی بب ...

نه بابا میره تو برف میشینه با خودشو میزنم خلاصه یه کاری میکنه مریض بیفته به غلط کردن بیوفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا میره تو برف میشینه با خودشو میزنم خلاصه یه کاری میکنه مریض بیفته به غلط کردن بیوفتم

خب دیگه کوتاه نیا بگو تو مشکل داری و من حس خوبی ندارم به این موضوع و ترک کن محل رو سرگرم کن خودت رو

ببینه توجه میکنی بدتر میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با مرد بی منطق و عصبی هر چی منطقی و آروم حرف بزنی بدتره چون تبدیل میشی به بوکس عصبی ایشونچون تا از ج ...

نه این از اینا حالیش نمیشه میگه الان خودکشی میکنم اگه زیادی جواب بدم یا میره خودشو به هر راهی شده مریض میکنه بیفتم دنبالش تا درمان بشه با منت و خواهش و محبت

وا وسیله میشگونه عادی نیس

روانشناس مدرسمون میگفت تو یکی از کشورای خارجی پول میدی و میری توی اتاق هر چی وسیلست خورد میکنی، بعد اعصابت آروم میشع. اینم میدونم هرچی ابزار خدمت ب بشر و پیسرفت از اون ور اومدع و نتیجع ذهن خودم اونا از ما جلوترن و چیزای بیشتری میدونن.

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
نمیتونم حرف بزنم تهش زودی مریض میشه نمیدونم قرص اعصاب میخوره تا مریض بشه میگن تقصیرته تو برف میشینه ...

حتما"مشکل داره بخدا اینجوری میکنه،بذار مریض بشه،تو که مادرش نیستی،بذار کمی بترسه بفهمه که اگه بد کنه بد میبینه

نه این از اینا حالیش نمیشه میگه الان خودکشی میکنم اگه زیادی جواب بدم یا میره خودشو به هر راهی شده مر ...

اشتباه میکنی دل به دلش میدی بد عادتش،میکنی و هر بار بدتر خواهد کرد تا وقتی بهش نشون بدی با این روش کوتاه نمیایی از حرفت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همین دردم اینه چجوری خودمو سرگرم کنم بنظرت

محل رو ترک کن و اصلا مهم نباشه کجا رفته برای چی رفته حتی قهر کن که این چه مدل اعتراض هست و مثلاً مردی و..تو شاکی باش

و حتی برای مسخره بازی بگو خب الان دعوامون شد پاشو برو تو برف بشین یا خودکشی کن

نه این از اینا حالیش نمیشه میگه الان خودکشی میکنم اگه زیادی جواب بدم یا میره خودشو به هر راهی شده مر ...

تراپی برین بهترع ک🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست