2777
2789
عنوان

چقدر مادر شدن خوبهههههههه

222 بازدید | 28 پست

دوستان من مجردم ولی خواب دیدم مامان شدم(اگه تعبیرشو میدونین ممنون میشم بگید)

خیلی حس خوبی بود واقعا، اصلا نمیشه توصیفش کرد واقعا یه رویا بود

قربون همه مامانا و نینیا برمممم🥹😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مجرد جوگیرم دستمو میزارم رو پایین شکمم و با تخمکام که قراره در اینده بچه هام بشن حرف میزنم😂🤣

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

مادر شدن بدترین چیز در دنیاست فقط از دور و تو خپاب خوبه همین الان بیست و چهار ساعت نخوابیدم بچه هجده ماهم تب کرده دارم آب میشم مریضه باید ببرمش دکتر جدا از اون از روزی دنیا اومده تا همین الان یه سب تا صبح یکسره نخوابیدم روزها هم که صبح تاااا شب دنبالشم حتی دو ساعت راحت یه گوشه نمیتونم بشینم

من یه مجرد جوگیرم دستمو میزارم رو پایین شکمم و با تخمکام که قراره در اینده بچه هام بشن حرف میزنم😂🤣

الهیییییی😂💕عادیه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم دیشب خواب دیدم بچم به دنیا اومده انقدر حس خوبی داشت با اینکه فعلا بچه نمیخوایم ولی نظرم داره برم ...

آره واقعا بچه قند زندگیه به نظرم

مادر شدن بدترین چیز در دنیاست فقط از دور و تو خپاب خوبه همین الان بیست و چهار ساعت نخوابیدم بچه هجده ...

عزیزدلم درک میکنم خیلییی خسته میشه آدم خدا بهت توان و قدرت بده قربونت برم ایشالله حالش خوب میشه کوچولو ولی زود میگذره و نی نی شما هم بزرگ میشه دلت واسه همین روزای سخت تنگ میشه :)

از صبح تاحالا دارم قربون صدقه اون صورت خوشگلش میرم 😂دیونه شدم بخاطر حس خوبش کل روز انرژی داشتم

آخیییی گوگولیییی😂

خیلی حس خوبیه منم اون خواب رو دیدم هنوز حالم خوبه