2777
2789

اکثر مردها قبل از ازدواج رابطه دارن حالا شوهر شما بنده ی خدا یه اشتباهی کرده در گذشته ...بی حیا و لاشیم نبوده بیاد واست تعریف کنه ازت پنهانش کرده ....الان بیایم باز خواستش کنیم ؟؟؟؟که به چی برسیم ؟؟؟چه نتیجه ای داره !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر مردها قبل از ازدواج رابطه دارن حالا شوهر شما بنده ی خدا یه اشتباهی کرده در گذشته ...بی حیا و لا ...

موافقم😔

ولی خودش خیلی روی این مسئله حساس بود با این که من کمترین ارتباطی با جنس مخالف نداشتم، خیلی جاها زیاده روی کرد

من وقتی فهمیدم که خودش این کار رو کرده خیلی بهم برخورد

از طرفی ازش توقع هم نداشتم

به خاطر همین هضمش برام سخته

به خودشم گفتم

سفت و سخت ازم عذرخواهی کرده

رفتارش باهام خوبه

ولی من مغزم آروم نمیشه😔

I will always love you❤️💖💗

طبق قانون اگه کسی که زنا کرده بره پیش قاضی و بخواد اقرار کنه قاضی باید مانع اقرارش بشه ...قانون ماهم که از شرع اقتباس شده ...یعنی حتی خدا هم قبول کرده بالاخره انسانه خطا می کنه حتی زنا رو مورد عفو و چشم پوشی قرار داده ....حالا شما نشستی زیر زبون بنده خدارو کشیدی اون بیچاره م به کرده و نکرده ی خودش اعتراف کرده ......نمیگمحق نداری کمی دلخور باشی ولی این مسئله اونقدری که فکر میکنی بزرگ نیست ...آخه حیف زندگیت نیست که به گفته ی خودت همه چی تو راله و آرامش داری ....الکی زندگیتو تلخ نکن شیطونه لعنت کن

اگر توبه کرده باشه و بعد از من متعهد باشه میبخشم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

حالم ازش به هم میخوره هرگز این مسئله را نمیپذیرم.

چون به هر حال یک رابطه نا مشروع داشته یعنی نتونسته خودش کنترل کنه و به یه بی بند و بار هرزه خودش را فروخته.در قید چهار چوب ها نبوده

نظر شخصی خودم این آدم ها دوباره اشتباه میکنن و اگه زنی چراغ سبز نشان بده و نوقعیتش پیش بیاد.سریع تسلیم میشن

مخصوصا من خودم در مجردی به هیچ کس در ارتباط نبودم و حتی حرف زدن و ...پس برا مهمه و جدا میشم....

موافقم😔ولی خودش خیلی روی این مسئله حساس بود با این که من کمترین ارتباطی با جنس مخالف نداشتم، خیلی ج ...

شیطون رفت تو جلدش جوون بوده یه خطایی کرده ...من جای تو بودم اصلا به روی خودم نمیاوردم تا رومون به هم واشه ....ببخش و زندگیتو بکن به روی خودت نیار .......الان فکر کردی کسایی که دور بر خودتن متاهلن همشون پاک و منزه بودن ؟؟؟؟؟نه والا اصلا از این خبرا نیست ......ضمنا نری به دوستی فامیلی مادری خواهری این قضیه رو بگیااااا

این چه طرز فکریه یعنی چی اخه ؟یعنی چون هنوز ازدواج نکردی هر کاری میتونی بکنی ؟انسان بدون چارچوب واقع ...

طرف توبه کرده باشه خدا میبخشه . بعد بنده خدا نمیبخشه؟؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شیطون رفت تو جلدش جوون بوده یه خطایی کرده ...من جای تو بودم اصلا به روی خودم نمیاوردم تا رومون به هم ...

به خانوادم گفتم همون موقع

مامانم که گفت دروغ گفته😐😂 گفت میخواسته تو اگه کاری کردی اعتراف کنی😐😑

ولی بابام گفت نه راست گفته (بهش گفتم چجوری از زیر زبونش کشیدم) ولی اونم حرف شما رو زد و گفت اشتباه کردی و نزار روش بهت باز شه و دیگه پیگیر نشو

منم کلی خط و نشون کشیدم و بعدش که عذرخواهی کرد خودمو جمع و جور کردم

البته همسرم فکر میکنه فقط خودم میدونم

I will always love you❤️💖💗