2777
2789
من حس میکنم همسرم داشته ولی بهش میگم میگه نهمیگه دوست دختر داشتم ولی رابطه نه

شوهر من حتی دوست دختر چتی یا تلفنی هم نداشته فقط همون یک ساعت رابطه ی سطحی

حتی قبل از من خواستگاری درست درمون هم نرفته دو جا رفته به اصرار خانواده در حد نیم ساعت خودش نخواسته بره دیگه

حتی میگه از چند سال قبل از این که بیاد خواستگاریم وقتی تعریف منو از خواهرش شنیده به خودش قول داده هر وقت خواست ازدواج کنه اول بیاد خواستگاری من

میگه که یه دونه ی برنج وقتی کاشته رزق و روزی یه نفره و به نیت اون فرد کاشت میشه، عشق و ازدواج هم همینطوره

I will always love you❤️💖💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی که ازدواج برای اکثریت ممکن بود حرفتون میتونست درست باشه. الان خیلی از افرادی که اعتقاداتشون ما ...

واسه چی آدم با یه پسر هیچی ندار باید دوست بشه؟

مگه سرمون درد میکنه واسه دردسر؟

طرف یا کیس خوبیه واسه ازدواج یا نیس

وقتی نیس دلیل نداره خودمونو علافش کنیم

من دلیلی نمیدیدم عمر و جوونیمو پای یه مشت پسر بی چیز بذارم تو مجردیام

بعدم بحث اعتقادات نیس،بحث سیاست یه زنه

من مذهبی نیستم اصلا

ولی دلیلی نمیبینم با پسری که جایی تو آیندم نداره س... کنم

و میگفتم اگه قراره جایی تو آیندم داشته باشه پس خودشو بهم اثبات کنه.اگه انقد منو میخواد پس تلاش کنه همسرش بشم.

اگه هم نه که به سلامت.

هرچیزی جای خودش.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اهمیتی برام ندارهبعدم چیو آپدیت کنم؟کثافت کاریو؟این که یه پسربچه بی عرضه پنهان از همه تو ماشینش با چ ...

شاید باورتون نشه ولی عقل داشتن و نداشتن مردم روشما تعیین نمیکنید

آفرین که موفق شدید برای خودتون شوهر پیدا کنید

ولی برای خیلی ها اولویت موفقیت در به دام انداختن شوهر نیست. اصراری هم به ازدواج فوری ندارن خیلی از دخترها. توی این شرایط کسی که اعتقادی نداره مجبور نیست زندگیش رو طبق اعتقادات بقیه جلو ببره.

مرد مثل شوهرم ندیدم از خوبیاونم صیغه ساعتی بوده😑😑😑😑فقط یک بار و سطحی بعدشم شوهرم همون موقع پشیمو ...

هرکسی ممکنه اشتباه کنه این مهمه که دیگه تکرارش نکنه

عزیزم بگذر از این موضوع بنظرم اگه قبل از ازدواجتون این موضوع رو میفهمیدی میشد یه تصمیمی گرفت

ولی الان ازدواج کردین جز گذشتن چاره ای نیست طلاقم خدایی منطقی نیست اصلا

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

اهمیتی برام ندارهبعدم چیو آپدیت کنم؟کثافت کاریو؟این که یه پسربچه بی عرضه پنهان از همه تو ماشینش با چ ...

عزیزم شما هنوز یاد نگرفتی به عقاید و سبک زندگی متفاوت از خودت احترام بزاری ....تو دنیای خودت غرقی ...اصلا نمیدونی مردم متفاوت از خودتم هستن و دارن تو ایران زندگی میکنن لابد انقدر خودتو و روابطت رو محصور کردی که به جز خودت چیزیو نمی بینی ....با عقاید و تفکرات و دنیای خودت خوش باش و برای همه نسخه یکسان نپیچ ...ضمنا تربیت نداری ؟؟؟؟یعنی چی توجیهات کسایی که میخوان با مردا رابطه داشته باشن ؟؟بیچاره بچه ای که بخواد زیر دست آدمی مثه تو تربیت بشه

واسه چی آدم با یه پسر هیچی ندار باید دوست بشه؟مگه سرمون درد میکنه واسه دردسر؟طرف یا کیس خوبیه واسه ا ...

اولا که الان پسر هیچیندار نیست که نمیتونه ازدواج کنه. شوهر فعلیتون هم اکه الان میاومد جلو احتمال نود درصد نمیتونست بیاد خواستگاری و ملزومات ازدواج رو تو این وضع فراهم کنه.

بعد هم ازدواج فوری برای خیلی ها اولویت نیست. شما عجله داشتید، آفرین که موفق شدید شوهر مناسب گیر بیارید. من به شخصه ترجیح میدم با آدمی که اخلاق مناسبی داره، دوستش دارم و از نظر اقتصادی و اجتماعی هم جای رشد داره باشم تا اینکه بگردم دنبال یکی که پولدار باشه و زود باهام ازدواج کنه. دلیلی هم ندارم برای سک س با کسی که هم رو دوست داریم منتظر بمونم.

بخش خیلی زیادی از نیازهایی که ازدواج رفعشون میکنه، در رابطه عاطفی پایدار و باکیفیت هم قابل رفع شدنن. چرا باید تشنه ازدواج باشم انقدر وقتی تو رابطهای که دوستش دارم داره به نیتزهام پاسخ داده میشه؟

واقعا عالی بود👏

مرسی

ولی واقعا حالم خراب میشه میبینم انقد س... بدون ازدواج عادی شده

انگار مردا قدر هم میدونن

یه مشت پسربچه بی عرضه خنگ هیچی ندار گشنه که دنبال ک... مفتن ببینن چه مزه ایه

مرد ایرانی شعور این چیزا رو داره آخه؟

اگه عاشقته پس مردونه بیاد جلو

نمیتونه بیاد جلو غلط میکنه میاد دنبال دختر

من خودمم تو رابطه عاشقانه بودم

از این خبرا نبود والا😂

تازه من مذهبی هم نیستم

دوستامم میگفتن تو املی

ولی خب من واقعا دلیلی نمیدیدم س... کنم بدون ازدواج

اولویت خودم بودم و آرامش خودم🥱

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مرسیولی واقعا حالم خراب میشه میبینم انقد س... بدون ازدواج عادی شدهانگار مردا قدر هم میدوننیه مشت پسر ...

مردهای اطراف شما شما لابد مرد ایرانی بیشعوره

من نه پارتنرم بیشعوره، نه برادرم نه هیچ کدوم از اطرافیانم.

عزیزم شما هنوز یاد نگرفتی به عقاید و سبک زندگی متفاوت از خودت احترام بزاری ....تو دنیای خودت غرقی . ...

احترامی ندارم بذارم عزیزم

چیش قابل احترامه مثلا؟

این که یه مرد حتی انقد برای اون دختر ارزش قائل نیس که بره باهاش ازدواج کنه بعد باهاش س... کنه؟

اینا احترام دارن؟

احترامی ندارم بذارم عزیزمچیش قابل احترامه مثلا؟این که یه مرد حتی انقد برای اون دختر ارزش قائل نیس که ...

منو ریپلای نکن نه منطق و عقل حرف زدن داری نه ارزش تایم گذاشتن واستو