2777
2789
عنوان

سوهان کشی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 69 پست
از چه لحاظ لعنتی ترسوندیم من میخوام یه برآمدگی کوچولو رو دماغم که اصلا معلوم نیست رو سوهان کشی کنم ف ...

نههه وحشناکه نرو 😐با دکتر حرف بزن بیهوشی کن من صدا سوهان کشی بینی اون دختر یادم نرفته 6ماهه یادم اومدنی گوشتم میریزه 🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه وحشناکه نرو 😐با دکتر حرف بزن بیهوشی کن من صدا سوهان کشی بینی اون دختر یادم نرفته 6ماهه یادم ا ...

قبول میکنن بنظرت ؟

یعنی اینقدر وحشتناکه؟

😑😂درد داره یا فقد صداش

برای اونی که داشتن انجام میدادن درد میکشید یا نه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

نه بیحسی نکن با خودت روانی میشی از صداش 😶🌫️

صداش مهم نیست

درد نداشته باشه فقد 😑 💔

ترسوندیم بخدا فکر میکردم راحته یه قوز بزرگ نیستا خیلی خیلی کوچیکه

فقد با انگشت میشه حسش کرد همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم خب ی سوال؟ شما با بیهوشی انجام دادی خب فقط قوز بینیت اصلاح شد یا کلا بینیتو تغییر داد؟؟

بینیم عالی شده انحراف رفع شد قوس ملایم

عروسکی روبه طبیعی من خیلی راضیم تنفسم بهتر شده

ماریا جان نمیدونم چرا قبول نمیکنه ریپلای کنه میشه جواب سوالمو بدی .میخوام ببین بوده کسی عمل کرده که فقط قوز بینی اصلاح شه .یعنی دکترا بحرفمون گوش میدن .من نمیخوام به جای دیگه ای بینی دست بزنه

ماریا جان نمیدونم چرا قبول نمیکنه ریپلای کنه میشه جواب سوالمو بدی .میخوام ببین بوده کسی عمل کرده که ...

آره هست عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صداش مهم نیست درد نداشته باشه فقد 😑 💔ترسوندیم بخدا فکر میکردم راحته یه قوز بزرگ نیستا خیلی خیلی ک ...

عزیزم صداش با روحیه من سازگار نیست شما رو نمیدونم من حالم خراب شد شنیدم و دیدم ، بستگی به روحیه آدم داره هیچ دردی احساس نمیکنی بیحسی داری چون ولی درد بینی اونایی که قوز دارن نسبت به گوشی وحشتناک من تا دوهفته میتونستم تشخیص چه اندازه از قوز بینیم برداشته شده روزی2استامنیوفن مینداختم

ماریا جان نمیدونم چرا قبول نمیکنه ریپلای کنه میشه جواب سوالمو بدی .میخوام ببین بوده کسی عمل کرده که ...

بله دکتر من ، مال من پایینشو یکم جمع کرده خیلی کوچولو ولی قوز و انحرافم رفع شده

عزیزم صداش با روحیه من سازگار نیست شما رو نمیدونم من حالم خراب شد شنیدم و دیدم ، بستگی به روحیه آدم ...

درسته من فقد دردش برام مهمه 😶روحیم حساس نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40