2777
2789
اون منو نمیخاد وگرنه قهر نمیکرد بره منو ول کنه ب حال خودم میکرد؟ ربطی ب سواد رابطه نداره دوس نداره ک ...

قهر یه عادت مخربه. ربطی هم به دوست داشتن نداره. الآن شما که اول باهاش قهر کردی دوستش نداشتی؟

ن اینو ب هیچ وجه قبول ندارمولی برای درست شدن زندگیت یخورده صبوری کنبخدا مردا خیلی زود ببخشید خر میشن ...

من دلم میخواد اینجوری باشم ولی وقتی میبینم ک اون نمیخاد و بی توجهه وقتی دلمو با قهرای طولانیش سرد کرده چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر یه عادت مخربه. ربطی هم به دوست داشتن نداره. الآن شما که اول باهاش قهر کردی دوستش نداشتی؟

براچی بقیه مردای دور و ورم نمیتونن یه ثانیه با زنشون قهر باشن پس؟

ربطی به دوست داشتن نداره شما درخواستی کردی که به غرور مردت برخورده باید بابت درخواست مالی معذرت خوا ...

بچه آوردن ک بی عقلی محضه من منتظرم ک یه حرکتی بزنه خانوادم راضی بشن به طلاق در صورتی ک عاشقانه دوسش دارم و دوریش قلبمو ب درد میاره ولی اون خیلی بی تفاوته چتور دلش تنگ نشد

من دلم میخواد اینجوری باشم ولی وقتی میبینم ک اون نمیخاد و بی توجهه وقتی دلمو با قهرای طولانیش سرد کر ...

مردا اینجورین ن فقط شوهر تو

اگ دلتو سرد کرد چرا دلت تنگشه😑

شما ی خانم لجباز و زبونت تنده بدون فکر یچیز میکی بعد عواقبش اینجوری گریبانتومیگیره

یخورده باید رو این چیزا کارکنی سریع جواب نده سریع تصمیم نگیر قبل اینکه سریع جواب منو بدی چند ثانیه فک کن ی نفس عمیقی بکش مطمئن باش اگر میخواستی منو ب فحش بگیری تجدید نظر میکنی

نمیدونم چندسالتونه ولی خانم عزیز لطفا اگر شرایط اینو داری واری بدای خودت دست و پا کنی حتما انجام بده ...

دستم تو جیب خودمه حقوق دارم ولی شوهر نباید کمک کنه؟

مردا اینجورین ن فقط شوهر تواگ دلتو سرد کرد چرا دلت تنگشه😑شما ی خانم لجباز و زبونت تنده بدون فکر ی ...

هم دوسش دارم هم ازین رفتارش اذیت میشم من دوسش دارم ولی وقتی میبینم ک میتونه ازم بیخبر باشه میگم حتما راحته دلش تنگ نشده دیگ

براچی بقیه مردای دور و ورم نمیتونن یه ثانیه با زنشون قهر باشن پس؟

قهر و دعوا رو کسی جلوی چشم بقیه انجام نمیده.

بد عادت کردید هم رو. موقع دلخوری باید حرف بزنید تا حل شه، نه این که قهر کنید.

دلخوری هات هم خیلی خام و ناپخته ست. الان شرایط همه بده. هیچ چیز هم یه مرد رو بیشتر از این که همسرش رو نتونه تامین کنه ناراحت نمیکنه

تو با این قهر کردنت اول این که به شدت ناراحتش می کنی، دوم اینه بهش این حس رو میدی که هیچ درکی از شرایط و استرس هاش نداری، و از این ها بدتر، با بدموقع مطرح کردن نیازهات وقتی توانش رو نداره، به مرور زمان عادتش میدی که دیگه رفع نیازهات براش مهم نباشه و عادت کنه به اینکه نادیده شون بگیره.

به صورت مداوم برید پیش درمانگر.

ما با اینکه رابطه مون هم خوبه، ولی ماهی یکی دو دفعه میریم. چون تو رابطه به هر حال به خاطر وابستگی و نقش مهم دو نفر تو زندگی هم چالش هست و بهتره همون موقع حل بشه.

قهر و دعوا رو کسی جلوی چشم بقیه انجام نمیده. بد عادت کردید هم رو. موقع دلخوری باید حرف بزنید تا حل ش ...

نمیدونم الان میخام فقط بیاد و تکلیف مشخص بشه اگه قراره همیشه اینطور باشه ک من نمیتونم

دستم تو جیب خودمه حقوق دارم ولی شوهر نباید کمک کنه؟

دختر وقتی نداره از کجا بیاره؟بابا چرا اینجوری تو

لامصب تو ک دستت حیب خودته چطور دلت میاد بزاری شوهرت ندار باشه؟یعنی بیاد بهت بگه!!!!

بعد چرا گذاشتی غرورش له بشه بگه ندارم!!!!!!!!!!!

زن باید زنانگی بلد باشه

هم دوسش دارم هم ازین رفتارش اذیت میشم من دوسش دارم ولی وقتی میبینم ک میتونه ازم بیخبر باشه میگم حتما ...

والا مردا همینن ذاتشون اینجوره موقعی تغییر میکنن ک تو تغییر کنی و تغییرش بدی حالا لجبازی کن ببینم ب کجا میرسی

دختر وقتی نداره از کجا بیاره؟بابا چرا اینجوری تولامصب تو ک دستت حیب خودته چطور دلت میاد بزاری شوهرت ...

مشکل من اینه ک بلد نیستم

همش فکر میکنم اون باید عین یک پدر همیشه حواسش ب من باشه ک من کم و کسر نداشته باشه و همینطور باید باشه ولی اون نمیفهمه بلد نیست

بچه آوردن ک بی عقلی محضه من منتظرم ک یه حرکتی بزنه خانوادم راضی بشن به طلاق در صورتی ک عاشقانه دوسش ...

شما با خودتم صادق نیستی از طرفی احساستو عشقتو نادیده میگیری از طرفی منتظر اکی خانواده هستی واسه طلاق اگر واقعا زندگی باهاش سخته طلاقتو بگیر منتظر اکی کسی نباش چون اخرش تویی که ضربه میخوری از طرفی عاشقی ادم عاشق تلاش میکنه تلاش واقعی ودرست از کجا میدونی دوستت نداره خودش گفته؟؟ یک هفته دوری واقعا منطقی نیست وقتی خودتون نمیتونید حل کنید از بزرگتر ها کمک بخواهید

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

شما با خودتم صادق نیستی از طرفی احساستو عشقتو نادیده میگیری از طرفی منتظر اکی خانواده هستی واسه طلا ...

خودش نگفته ولی رفتارش ک میگه دیگه

خودتم میگی منطقی نیست یه هفته چرا نیومد آشتی کنه

من دوسش دارم ولی وقتی میبینم نه من اونو میفهمم نه اون میتونه زندگی ب راه ببره چیکار کنم دوس داشتن تنها ک نشد دلیل موندن