2777
2789
مشکل من اینه ک بلد نیستم همش فکر میکنم اون باید عین یک پدر همیشه حواسش ب من باشه ک من کم و کسر نداشت ...

صد در صد باید حامی تو باشه صد در صد باید نیازهای تورو رفع کنه

اما اینارو باید درست و حسابی بهش بگی

نه اینکه بری دعوا عزیزم یکم زبون بریز عشوه بیا بعد خواسته هاتو بگو

ولی این ها همه برمیگرده ب شرایط مالی مرد اگر حیبش پر باشه هیچوقت بداخلاق نمیشه

شاید دلیل قهر طولانی مدتش اینه ک تو دوباره خواسته مالیت رو ب روش نیاری و شرمنده بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد باید حامی تو باشه صد در صد باید نیازهای تورو رفع کنهاما اینارو باید درست و حسابی بهش بگینه ...

شایدم

پس بره طلاق بده دیگ چ کاریه هر دومون زجر بکشیم چرا میگه طلاقت نمیدم چون من عذاب بکشم تو این زندگی

شایدم پس بره طلاق بده دیگ چ کاریه هر دومون زجر بکشیم چرا میگه طلاقت نمیدم چون من عذاب بکشم تو این زن ...

الان عصبی هستی ببین من چند دقیقه پیش ب تو گفتم عصبی یخورده مکث گوش نمیدی

طلاق ب زبون اوردنش اب خوردن هست ولی عواقبش و اسیب روانیش جبران ناپذیر

ببین فک نکن طلاق بگیری راحتی تو یخورده رو اخلاقت کارکن همه چیت اوکیه

وگرنه با ثروتمند ترین حامی ترین مرد هم ازدواج کنی همینه اوضاعت

الآن به نظر خودت داری بالغانه رفتار میکنی؟

اگه برم اشتی باهام سرد برخورد میکنه ترجیح میدم نرم چون بعدش خودمو سرزنش میکنم ک اگر دوس داشتنی بودی چنین رفتاری باهات نمیشد

الان عصبی هستی ببین من چند دقیقه پیش ب تو گفتم عصبی یخورده مکث گوش نمیدیطلاق ب زبون اوردنش اب خوردن ...

قبول دارم اخلاقم تنده اللن من فقط میخام ک اون بیاد یه حرکتی بزنه بخدا من جوری رفتار میکنم ک انگار هیچی نشده