2777
2789
نه بسه هرچی رفتم منت کشی بخاطر همه ک انقد لوس و ننر شده

جواب خودت و خودت دادی

اونم قطعا دلش تنگ شده

ولی پیام نمیده

اون دیگه بر میگرده به باگ اخلاقی که داره

همه چیز از درون تو آغاز میشود

وقتی نداشت واست چاپ میکرد واقعا چرا تو این اوضاع مالی یه مرد تحت فشار میزارید الان زن مرد دوش به دوش ...

رفتیم قبلا و گفت هر دو بچه اید بزای زندگی مشترک بل هم صحبت کنید

این اصلا فرصت نداد من صحبت کنم قهر کرد رفت احمق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب خودت و خودت دادی اونم قطعا دلش تنگ شده ولی پیام نمیده اون دیگه بر میگرده به باگ اخلاقی که داره

هم دوس دارم برگرده هم نه چون اگه بیاد سر اینکه چرا دیر اومده باز قهر میکنم

بله درسته الان چیکار کنم بیاد نگو تو برو ک من خورد خاکشیر جلوش انقد ک رفتم و لوسش کردم

ببین عزیزم زن و شوهر برای هم نباید غرور داشته باشن

من خودم متاهلم دارم اینارو بهت میگم

غرور یعنی نابودی زندگی

همیشه یکی این وسط باید کوتاه بیاد

رفتیم قبلا و گفت هر دو بچه اید بزای زندگی مشترک بل هم صحبت کنید این اصلا فرصت نداد من صحبت کنم قهر ک ...

خب واسه زندگی باید تلاش کرد خودت زنگ بزن صحبت کن به نتیجه منطقی برسید اینطور رابطه ای دوام زیادی نداره اگر اخلافتون اینشکلی باشه

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

خودت هم رفتارت بچگانه ستما وقتی وارد رابطه شدیم هر دو هفده سالمون بود. ولی رابطه وقت گذاشتن میخواد، ...

اون منو نمیخاد وگرنه قهر نمیکرد بره منو ول کنه ب حال خودم میکرد؟ ربطی ب سواد رابطه نداره دوس نداره ک نمیاد

منم نمیتونم طلاق بگیرم تنها کاری ک میتونم کنم اینه ک خاک عالم رو تو سرم بریزم

خب واسه زندگی باید تلاش کرد خودت زنگ بزن صحبت کن به نتیجه منطقی برسید اینطور رابطه ای دوام زیادی ندا ...

منم میگم ک نداره ولی راه طلاقم نداریم مگر اینکه خودش بره درخواست بده

من جای تو باشم خودم پا پیش میرارم اشتی کنیم بعد نگاه زندگی زوج های موفق میکنم ببینم چطور با سیاست شوهراشونو تو مشت دارن شوهرمو هم با ترفند درستش میکنم

و اینکه لطفا کتاب بخون اون گوشیه تو دستت فقط مال چت کردن نیست سرچ بزن گوگل انقدر کتاب و مقاله معرفی میکنه بهت

من جای تو باشم خودم پا پیش میرارم اشتی کنیم بعد نگاه زندگی زوج های موفق میکنم ببینم چطور با سیاست شو ...

من چقدر باید خودم ذلیل کنم هی برم بگم بیا با من خوب باش آشتی کن ؟

منم میگم ک نداره ولی راه طلاقم نداریم مگر اینکه خودش بره درخواست بده

ربطی به دوست داشتن نداره شما درخواستی کردی که به غرور مردت برخورده باید بابت درخواست مالی معذرت خواهی کنی بگی ببخشید نمیدونستم نداری وبعد ازش دلیل قهر یک هفته ایش بخای حرف زدن والا سخت نیست دو روز دیگه یه طفل معصوم میارید تو خانوادتون بعد اون میشه گوشت قربونی شما همسرتون

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

همیشه من کوتاه بیام این درسته؟

ن اینو ب هیچ وجه قبول ندارم

ولی برای درست شدن زندگیت یخورده صبوری کن

بخدا مردا خیلی زود ببخشید خر میشن🤣🤣

ب شرط اینکه اخلاقش دستت بیاد

لطفا هیچوقت سر چی ای بی ارزش بد خلقی نکن کام خودتو تلخ نکن

زندگی خیلی فراز و نشیب داره

زندگی خودتو با کسی مقایسه نکن خیلی اختلافا هم سر این بوجود میاد دوستم نامزدش بداش فلان کرد چرا تونکردی و......

همیشه میگم زن باید خیلیییییییییییییی عاقل تر از مرد باشه

زن زندگی و مرد رو میسازه توهرچقدر ارامش بدی صلح طلب باشی هزار بدابرش ب خودت برمیگرده

نمیدونم چندسالتونه

ولی خانم عزیز لطفا اگر شرایط اینو داری واری بدای خودت دست و پا کنی حتما انجام بده یا درس بخون و ازمون استخدامی بده و دستتو بنداز جیب خودت

منت کسیو نکش