2777
2789

امروز یه راننده تپسی مخمو خورد کلی سوال میپرسید مثلا ازم پرسید کارت چیه ؟ گفتم بیکارم تازه امروز می‌خوام برم واسه مصاحبه کاری بعد گفت واسه چه کاری ؟ گفتم فلان بعد دیگه شروع کرد که چه شغل خوبی داری مناسب ترین شغل واسه ی خانمه و ... بعد من هرچی میگف جوابهای کوتاه میدادم آخرش گفت حقوق چقدر میده گفتم شرمنده هنوز نمی‌دونم بعد گفت مجردی یامتاهل گفتم چطور؟ گفت اگه مجردی که همه پول رو برای خودت برداری خوبه اگه شوهرداشته باشی زیر ۲۰تومن ارزش نداره گفتم خب من هنوز حقوقم معلوم نیس بعدبازم ول نمی‌کرد هعیی زرمی زد 😑 سنشم کم نبود فکر کنم ۳۰رو داشت مشخص بود زن داره   خب این استاک کردن وفضولی واسه چیش بود هول خان؟ 🫤 

من روی حساب اینکه نگن چقدر امله یا خودشو میگیره اگه باهام حرف بزنن جواب میدم ولی واقعا اصلا دلم نمی‌خواد با راننده تپسی همکلام بشم 

شما باشین واکنشتون چیه ؟ اگه ازتون سوال بپرسه چکارمیکنید که ساکت بشه و سوال نپرسه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیس؟ من روم نمیشه خب🫤

منم اوایل روم نمیشد ولی یه روز مرده هی حرف می‌زد

بعد با خودم گفتم من که دیگه اینو نمیبینم بذار یه چیزی بهش بگم

برگشتم گفتم آقا بذارین تمرکز کنم دیگه

اون بیچاره ام گفت حتما

من حال خودمم ندارم مشتی.

کلا از اول جواب نمیدم که بخواد به سوالهای بعدی برسه

حالا راننده اسنپ و تبسی چکارمه که بخواد فکر کنه امل هستم یا نه

اون دختره که چند ماه پیش تو تهران راننده اسنپ کشتش  رانتده گفت اول با سوالات ساده حرف میزدیم بعد دیدم خیلی رک و پر رو جواب میده حرصی شدم چاقوش زدم