2777
2789
عنوان

ترس از دندونپزشکی

82 بازدید | 12 پست

خیلی رفتما خیلییی ولی بازم میخوام برم دوتا دندون خراب دارم استرس شدید میگیرم جوری که به قولی حمله پنیک بهم دست میده دکتر بهم قرصم داده اثری نداره

چرا اینجوریم آخه؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا عقل کشیدم چهارمیم باید بکشم خراب شده

چجوری میکشن؟توضیح میدی منم باید بکشم می ترسم برم امروز فردا می کنم🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من در حدی میترسم که چندسال پیش برای کارای دندونپزشکیم رفتم اتاق عمل بیهوشم کردن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چجوری میکشن؟توضیح میدی منم باید بکشم می ترسم برم امروز فردا می کنم🥲

دندون عقلایه من نهفته نبودن کامل دراومده بودن ولی پوسیدن بعده یه مدت

دوتا بالاییا که خیلی راحت بودن کشیدنشون نه دردی نه هیچی چند ثانیه فقط طول کشید

پایینی سخت بود یکم جاشم دو هفته طول کشید خوب شه

آره با انبر آمپول بی حسیم میزنن حتماتا حالا کارایه دندونپزشکی انجام ندادی؟

نه خداروشکر حالا هم به خاطر ارتو می خوام برم بکشم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وای تورو خدا منو باد بدبختیم ننداز میخوام برم درست کنم راستی کسی بلچینگ انجام داده راضیه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من