2777
2789
عنوان

اونایی که بچه چهار سال دارین بیاین چیا بلدن بچه اتون

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 45 پست
اصلا ای مسئله ی مهمی نیست و اغلب بچه ها همین جورین پارک و خانه بازی بیشتر ببرینش کمکم یاد میگیره ارت ...

امیدوارم ان شاء الله

حتی قصه ی دوخطی هم از تصورات خودش برام میگه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وااای،اینم تو فرنگی میشینهتوبچکی از فرنگی بچگانه استفاده میکرد الان از مال ما

پس همونه الان که بزرگتر شده متوجه شدم که خیلی بده کاش اول رو دسشویی ایرانی یاد میگرفت بعد فرنگی

اغلب جاها فرنگی ندارن و ما به مشکل میخوریم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
چی بگم مهد ک بهم گفت نقص توجه داره. چ شبا ک گریه کردم دیگه بعد چندیننن جلسه کار درمانی گفتن تاخیر ...

خواهرمن تو بیکاری،

چه لزومی داش بچه رو مهد بفرستی،خودت پیش خودت نگه میداشتی

اصلا میدونی مهد چطور باروحیه واعصاب بچه ها بازی میکنن ولی جلو پدرومادر خودسونو فرشته نشون میدن

اکه یاد نگرفتو تو پیش دبستانی کمک میکنن یانه کلا،من خیلی استرس دارم ازحالا

با مربیش صحبت کنی احتمالا کمک کنن ولی معمولا دوست دارن بچه ها تو این چیزا مستقل باشن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پس همونه الان که بزرگتر شده متوجه شدم که خیلی بده کاش اول رو دسشویی ایرانی یاد میگرفت بعد فرنگیاغلب ...

آره متاسفانه،الان گفتید فهمیدم مشکل ازکجاس،😔

من چرا فکر اینجاشو نکرده بودم الان موندم چیکارکنم،عحب بی فکری هستم من

عزیزم پسرمن ۴سال و سه ماهشه خیلی ازاینایی که گفتی رو یانصفه بلده یااصلابلدنیست ولی من اصلا نگران نمیشم چون بچه بابچه دیگه فرق میکنه یه بچه ای میبینی نقاشی کردن روزودتر یادمیگیره یه بچه ای شعرخوندن یه بچه دیگه مثلا جورچین روزودتریادمیگیره... اصلامقایسه نکن مخصوصا جلوی بچه...

ماشاالله بچه تون خیلی هم باهوشه

امیدوارم ان شاء الله حتی قصه ی دوخطی هم از تصورات خودش برام میگه

مطمئنم که این بچه مشکلی نداره

پیش یه دکتر دیگه ببرش تحقیق کن دکتر خوب پیدا کن بیشتر دکترا بیسوادن

خواهرمن تو بیکاری،چه لزومی داش بچه رو مهد بفرستی،خودت پیش خودت نگه میداشتیاصلا میدونی مهد چطور باروح ...

به منم ثابت شده متاسفانه مهدهای کودک مربی های باتخصص مربوط به کودک استخدام نمیکنن فقط پول براشون مهمه ...

مثلا پسر من امسال رفت پیش دبستانی من اصلا مداد دستش نداده بودم مداد گرفتن بلد نبود و نقاشی اینام نمیکشید اصلا

الان که ۳ماهه میره پیش کلی نقاشی میکشه و مشق مینویسه و شعر حفظ کرده

خواهرمن تو بیکاری،چه لزومی داش بچه رو مهد بفرستی،خودت پیش خودت نگه میداشتیاصلا میدونی مهد چطور باروح ...

منم همیشه از این بابت میترسم و تا الان که پسرم سه سال و نه ماهه هست مهد نذاشتم . اما الان با توجه به گفته های اسی استرس گرفتم چون خیلی از این کارایی که پسرش بلده بچه یزمن بلد نیست اصلا

منم همیشه از این بابت میترسم و تا الان که پسرم سه سال و نه ماهه هست مهد نذاشتم . اما الان با توجه به ...

دوستان من استرسی شدم بابت بچم

کار من اشتباه بوده که نفرستادم مهد. ؟؟ ؟؟

منم همیشه از این بابت میترسم و تا الان که پسرم سه سال و نه ماهه هست مهد نذاشتم . اما الان با توجه به ...

تو بازی روزی ده دیقه یادش بده

مهم نیس از نظرمن،خوب که چی

پسر من تو ده ماهگی تازه نشستن بلد شد ماشالا تپل بودو تنبل

تو دوسالکی را رفت

همه میکفتن وااای بچه ی من۹ماهگی را رفت این دوسالشه را نمیره تمرین بده

نه تمرین دادم نه چیزی،وقتی دکتر گف سالمه چه استرسی بگیرم

مگه افتخار داره بچه کمی زودتر یاد بکیره،یا غصه داره دیرتر یاد بگیره

ماشالاه هم باهوشه ،ولی تحت فشارش نمیزارم یاد بکیره

خب زمانش برسه یاد خواهدگرف

نترس من بچم اغاز گر دوستی نیس مثلا باهمسناش خوب بلد نیس بازی کنه دستورات دو مرحله ایی ضعیفه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم