2777
2789
عنوان

اونایی که بچه چهار سال دارین بیاین چیا بلدن بچه اتون

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مادرا با اینکاراشون روح و روان بچه رو آزار میدناین بچه کاملا نرماله ولی مادر دوست داره انگ بچسب ...

اره والا،اونقد به بچه فشار میارن بچه از درس ومدرسه وخونه فراری میشه

بنظر من بچه دردرجه اول باید انسان تربیت شه بعد این مسایل مکملش باشع

بعضی مادرا با اینکاراشون روح و روان بچه رو آزار میدناین بچه کاملا نرماله ولی مادر دوست داره انگ بچسب ...

من. انگ نچسپوندم پسرم مهد میرفت. منم بی خبر متاسفانه اونجا اضطراب گرفت. منم برای رفع اضطرابش دکتر گفت ببر بازی درمانی بعد طی مراحل بازی درمانی گفتن تاخیر داره کی دلش میخواد اخه بگه بچم. اله بله

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

پسر من چهارسال و سه ماهشه، ولی ما شا الله بچه شما بیشتر بلد هست

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
من. انگ نچسپوندم پسرم مهد میرفت. منم بی خبر متاسفانه اونجا اضطراب گرفت. منم برای رفع اضطرابش دکتر ...

توصیه میکنم به حرف یک دکتر گوش نکنی و چند تا دکتر دیگه نشون بدی

من دوتا بچه بزرگ کردم و در بچه ی شما با تعاریفتون تاخیر ندیدم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
سرکارمون گذاشتی این علاوه بر اینکه تا خیر نداره زیادیم جلو هست

ن بخدا چ سرکاری اخه کی دلش میاد ب بچه اش. بگه اینه پسرم بلد نیست مثلا اغازگر دوستی باشه با همسناش بازی کنه خوب باید یکی بزرگتر باشه بتونه بازی کنه باهاش اینم همراهیش کنه. دیگه نمیدونم از این چیزا

بفرمایید

من پسرم سال دیکه میره پیش دبستانی

خودش دوساله خودشو میشوره البته کمی هم وسواس داره متاسفانه ازبچگی

ولی موقع دسشویی نمیتونه باشلوار بشینه باید تو رخکن دربیاره

منم یادش میدمااا ولی نمیتونه

موندم تو مهد چیکار میخواد بکنه،سما از چندسالکی یاد دادید باشلوار بشینه بدون کثیف کردن خودش ،جیش وپیپ کنه

توصیه میکنم به حرف یک دکتر گوش نکنی و چند تا دکتر دیگه نشون بدیمن دوتا بچه بزرگ کردم و در بچه ی شما ...

بهم امید دادی خیلی دعا میکنم. هرشب واقعا

پسرم تو دوست شدن ضعیفه تو کارای گروهی و اینا

پسر من چهارسال و سه ماهشه، ولی ما شا الله بچه شما بیشتر بلد هست

تو دوست شدن با بچه ها چطوره دوست صمیمی داره یا بلده خوب بازی کنه باهاشون

ن بخدا چ سرکاری اخه کی دلش میاد ب بچه اش. بگه اینه پسرم بلد نیست مثلا اغازگر دوستی باشه با ه ...

من خودم یه زن گندم اصلا یلد نیستم ازبچگی آغازگر دوستی باشم

تو مدرسه باوسواس بعد یک ماه رغیق پیدامیکردم که بعداتمام دری کلا کنارش میزاشتم تو دانشگاهم همینطور

اصلا اهل رفیق بازی هم نیستم،

من پسرم سال دیکه میره پیش دبستانیخودش دوساله خودشو میشوره البته کمی هم وسواس داره متاسفانه ازبچگیولی ...

عزیزم متاسفانه من خودم تو این مورد مشکل دارم و مشکل من اینکه پسرم از اول از توالت فرنگی استفاده کرده و اصلا بلد نیست از توالت ایرانی استفاده کنه و همین جوری که شما گفتی شلوارشو در میاره و میره ولی پسر من خوبیش اینکه جز خونه ی خودمون جایی پی پی نمیکنه و امسال پیش دبستانی تاحالا مشکلی پیش نیومده

برای شما توصیه اینکه یادش بدین کمکم حتما یاد میگیره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من خودم یه زن گندم اصلا یلد نیستم ازبچگی آغازگر دوستی باشمتو مدرسه باوسواس بعد یک ماه رغیق پیدامیکرد ...

چی بگم مهد ک بهم گفت نقص توجه داره. چ شبا ک گریه کردم دیگه بعد چندیننن جلسه کار درمانی گفتن تاخیره

جدایی از جو اونجا هزینه های خیلیی بالایی هم داره فک کن نیم ساعت ۶۰۰

بهم امید دادی خیلی دعا میکنم. هرشب واقعا پسرم تو دوست شدن ضعیفه تو کارای گروهی و اینا

اصلا ای مسئله ی مهمی نیست و اغلب بچه ها همین جورین پارک و خانه بازی بیشتر ببرینش کمکم یاد میگیره ارتباط برقرار کنه