2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 29304 بازدید | 554 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا بهتون برکت بدهخدایا کمکمون کن

مرسی عزیزم.الهی امین🙏

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بگو اونارو برای روز مرد دعوت میکنم

پیشنهاد ایشون خوبه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وای دده .حالا فکر کن بخاطر اون عذاب وجدان هم بگیره🤦♀️راست میگی.اره دیگه برای یلدا نمیخوام بگم ولی ب ...

اره ببین جدای جریانت همیشه مراقب باش از کوره در نری پیشش مادرشو فش و بدو بیراه بگی بعدا که فوت کنه زندگی رو کوفت ادم میکنه مخصوصا تو مراسمااا.پس سعی که الکی پیش شوهرت از خوبیاش بگی که بعدا بگه زنم مادرمو دوست داشته.میدونم سخته ولی مجبوره ادم

ازمن به تونصیحت عزیزم هیچوقت خانواده خودت وشوهر رو یکجادعوت نکن.حالافعلاباخانواده خودت خوش باش فرصتی بودیه موقعیت دیگه خانواده شوهرتون هم فقط به خاطر شوهرت دعوت کن.چه کاریه وقتی میدونی دوتاباهم ممکنه بحث بشه.اصلااین کارونکن

ازمن به تونصیحت عزیزم هیچوقت خانواده خودت وشوهر رو یکجادعوت نکن.حالافعلاباخانواده خودت خوش باش فرصتی ...

وای من متنفرم با قاطی کردن دوتا خانواده در حالی که همه خوبن هیچ حرف و حدیثی نیست ولی اصلا دوست ندارم باهم باشن تو این ۱۲ ساله شاید کلا ۴ ۵ بار باهم بوده باشن

هرکسی خودش بایدبفهمه تومهمونیابایدرعایت کنه وگرنه حدف میشه.مادرشوهرت بالباس خواهرت چکارداره آخهاینقدازاین آدمای مذهبی نماندم میاد.البته که چون مادرشوهرخودم هم همینطوره درکت میکنم

وقتی این مدل تاپیکا رو میبینم فقط دعام واسه خودم اینه که

خدایا ادمایی مثل خودمون تو زندگیمون بیار و اگه قراره کسی تو زندگی خودمون و بچه هامون تفرقه بندازه چشمش رو رو عزیزانم کور کن و کاری کن بهتر از عزیزای من به چشمشون بیاد و گورشونو گم کننو نزار بیاد تو خانوادم الهی آمین🤲

وقتی این مدل تاپیکا رو میبینم فقط دعام واسه خودم اینه که خدایا ادمایی مثل خودمون تو زندگیمون بیار و ...

معلومه از اون مادر شوهرا یا خواهر شوهرای حسوددی مطمئن باش پسرت میچسبه به زنش

والا هنوز تصمیم نگرفتم ولی به احتمال زیاد یکی دو نوع دسر و ژله و انار دون میکنم .شهر ما حلوا هویج و ...

😂😂😂

امیدوارم همش رو برسی و مهمونی خوش بگذره

جمعه خونه رو جارو بزن فوری فوتی سرویس ها رو بشور تمیز کن

روز قبل مهمونی همه دسرها و کیک رو آماده کن برنج و پاک کن مرغ رو آماده کن روز مهمونی صبح برنج رو خیس کن مرغ رو هم فکر کنم ۳ بعد ازظهر شروع کنی بپزی خوبه وقتی پخت بذار رو بخاری و ... اگه نرسیدی بگو خواهرت اینا بیان کمک

پشمک نمیخرید شما ؟؟ اصل کاریه ها

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

روز مرد اونا را دعوت کن

بهترین پیشنهاد

یک کیک و یک هدیه هم برای پدرشوهرت بگیر سوپرایزش کن

با یک تیر دو نشون

هم شوهرت رو خوشحال کردی هم خانواده اش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼