2777
2789
عنوان

می خوام به کسی بگم قصد ازدواج دارم موردی بود یگو زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 98 پست
هنوززودی من 30شوهر کردم نگراننباش

استرس گرفتم🤦🏻♀😭🤣چون اصلا مردی ک سلیقم باشه و مرررد باشه نه نر ندیدم همه هول و خراب

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مواردی دیدم که پرو بودن و همه جا گفتن قصد ازدواج دارن و بختای خوبی نصیبشون شده. پرو بودن نعمت خ ...

کسی به ذهنم نمیرسه

خیلی خانم موجهیه برای همین میدونم اگر بهش بگم دریغ نمی کنن مورد خوبی بود میگه

اما اینکه بهش بگم حس غیر طبیعی بودن بهم میده

میشه با خط دیگه پیامش بدم و خودمو خانواده پسر جا بزنم و بگم خانم فلانی رو میشناسید چطور دختریه برای امر خیر؟

بعد اینجوری تو فکرش برم که یا کسی بود بهم بگه یا قبل اینکه کسی مناسب ببینه زنگم بزنه و بپرسه که آیا قصد ازدواج دارم یا نه

بی مقدمه بگم خواستگارم مناسب نبود ؟

نه بدون مقدمه خوب نیست، اول حال خودشو بپرس چکار میکنه، اونم از شما همین سوالا رو میکنه بعد بگو درگیر خواستگارت بودی و ناامید شدی که آدم خوب پیدا نمیشه... بعد به شوخی بگو شما مورد خوب سراغ نداری...بعد بحث رو از شوخی به جدی متمایل کن و بگو قصد ازدواج و سرو سامون گرفتن داری

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

هیچ زشتی ای ندارهالان تو سایت همسریابی خیلیا عضونمعرف ک دیگ چیزی نیست

اینکه منی که دخترم متنی بدم برای خانمه زشت نیست؟

اینو میخوام بفرستم

سلام خانم فلانی وقت بخیر

من و داداشم خیلی وایسیدیم و تلاش کردیم برای زندگی و خدا رو شکر خیلی جاها نتیجه گرفتیم، ماهی یکی دو مورد خواستگار دارم اما بخاطر شرایط زندگیم رد کردم اما دیگه نمیخوام پاسوز پدری بشم که همچنان قدرنشناسه از طرفی معرف هایی که معرفی کردند رو موجه ندونستم و شناختی ازشون ندارم

شما برام عزیزی که تونستم در میون بذارم

بقیشو بلد نیستم 😓

ردی از خودت نذار عزیزدلم پیام یه مدرکه زنگ بهش بزن دوستانه بهش بگو .تاثیر کلام هم خیلی بیشتر از پیام ...

پس بیخیالش میشم

چون نمیتونم که خودم بهش یگم

اگه بگم هم نهایت به پیامه