2777
2789
عنوان

می خوام به کسی بگم قصد ازدواج دارم موردی بود یگو زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه یه سوال تفاوت سنی 16سال برای ازدواج چجوره؟پسره تک فرزند پدر پولداردختره 20سال وضع مالی متوس ...

دختر ب بلوغ عقلی لازم برا ازدواج نرسیده

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

از چه روشی

هر جا میشینی سر صحبتو باز کن بگو خیلی دلم میخواد ازدواج کنم

خجالت نکش

زیر زیری حرفتو بزن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دخترهای که خجالتی هستن فرصت ازدواج کمتری دارن ، دخترهای که 3-4 تا دوست پسر با هم دارن بالاخره از این همه پسر یکی میاد میگیره ، نمیخوام دختر رو با کالا مقایسه کنم ، یه کالا رو تو هزار تا سایت تبلیغش رو کنی بالاخره یکی میاد میخره ، ولی کسی ندونه نفهمه چطور میاد بخره

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم