بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اجازه یه سوال تفاوت سنی 16سال برای ازدواج چجوره؟پسره تک فرزند پدر پولداردختره 20سال وضع مالی متوس ...
دختر ب بلوغ عقلی لازم برا ازدواج نرسیده
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
هر جا میشینی سر صحبتو باز کن بگو خیلی دلم میخواد ازدواج کنم
خجالت نکش
زیر زیری حرفتو بزن
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
دخترهای که خجالتی هستن فرصت ازدواج کمتری دارن ، دخترهای که 3-4 تا دوست پسر با هم دارن بالاخره از این همه پسر یکی میاد میگیره ، نمیخوام دختر رو با کالا مقایسه کنم ، یه کالا رو تو هزار تا سایت تبلیغش رو کنی بالاخره یکی میاد میخره ، ولی کسی ندونه نفهمه چطور میاد بخره
هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم