2777
2789
عنوان

می خوام به کسی بگم قصد ازدواج دارم موردی بود یگو زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم خسته شدمتا حالا هر کی ازم پرسیده تو جمع پرسیده منم گفتم نهولی تو جمع پرسیدن اشتباهه

بعد از این توی جمع هم پرسید بگو آره کسی با ملاک و معیارام جور باشه قبول میکنم.(ولی روی اینکه ملاک و معیار داری تاکید کن فکر نکنن با هر کی بیاد ازدواج میکنی)

دوست داری به این خانمه هم بگی اول باهاش ارتباط بگیر وسط حرقاش میپرسه. اگر نپرسید هم میتونی خودت طبیعی بحث رو ببری سمت ازدواج. مثلا یکی دو بار باهاش برو کافی شاپ فرصتی پیش آمد بگو.

یکی از پستا میگه صاف و مستقیم پیام نده زشتههر کی ازت پرسید بگو آره مورد خوب بود قبول می کنم

بهشون پیام بده بگو فلان خواستگار داشتم که شرایطش برام اوکی نیست، بعد که سر صحبت باز شد بگو اگر مورد مناسبی میشناسه معرفی کنه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام