2777
2789

دختر هستم

یه خانمی میشناسم کاملا متشخص هستن میخوام پیامش بدم بگم شرایط ازدواج دارم اگر موردی بود معرفی کنید بهم

اما روم نمیشه، زشت نیست

شما بودید چیکار می کردید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستانم هر جا مینشست میگفت خیلی دلم میخواد ازدواج کنم

همیشه و همه جا تو جمعا میگفت

الان ماشالله چه ازدواج خوبی کرده

خیلی دوس داشت ازدواج کنه

زشت نیست

پرو باشی جواب میده 🤭

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اگه واسطه ازدواج نمیشه واسه کسی .نگو کارجالبی نیست

من تنها شدم تو خونه میخوام ازدواج کنم اما دختر یودنم این جسارت رو بهم نمیده

متاسفانه فرهنگ ما پسر فقط میتونه بگرده

خب واسطهی ازدواج توی شهرتون پیدا کن.

اینجوری پیام بدی نه خوب نیست. وسط حرفاشون هرجا کسی پرسید بگو آره مورد خوبی باشه قصد ازدواج دارم.

مشخصا به این خانم میخوای بگی هم اول باهاش ارتباط بگیر بالاخره صحبتش پیش میاد و تو بگو آره اگر مورد خوبی باشه قصد ذارم ولی اینقدر یهویی نرو بهش پیام نده

یکی از دوستانم هر جا مینشست میگفت خیلی دلم میخواد ازدواج کنمهمیشه و همه جا تو جمعا میگفتالان ماشالله ...

چرا من روم نمیشه

می خوام پیامش بدم چی بگم که فکر نکنه کسی نمیاد سمتم و ماهی دو مورد دارم اما نمیپسندم