2777
2789
عنوان

کسی هس فرهنگیان قبول شده باشه ایا بدن چک میشه برای قبولی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم از مصاحبه هام مشکل نداشت تراز مصاحبه بالا تراز دعوت شدنم بالا فقط مشکل ۵۰درصد سوابق بود اونم ...

یاخدا چقدر سخته پس...

الانم که سی سال شده رقابت شدیدتر میشه پس...

خب نمیشه تراز سوابق رو دوباره ترمیم برید کنید اونایی ک بد دادین

شما رشتت کدوم بودمن تجربی بودم میخام انسانی بشینم بخونم و امتحان بدم

منتجربی بودم تجربی درساش سخت تره اما رتبه برتر هاش نمیان سمت فرهنگیان اما تو انسانی رتبه زیر ۱۰۰ هم ممکنه بیاد فرهنگیان

تراز سوابق الان باز باید از اول دوازدهم همه کتابا امتحان بدی و اگه تجربی هستی حداقل بالا ۱۸ اگه انسا ...

یعنی کمتر بشه مثلا امتحانا در حد۱۷یا ۱۶اصلا شانس قبولی نیست؟

برای فرهنگیان ۵۰درصد سوابقه ۵۰درصد خود کنکور

یاخدا چقدر سخته پس...الانم که سی سال شده رقابت شدیدتر میشه پس...خب نمیشه تراز سوابق رو دوباره ترمیم ...

تمام تلاشم پارسال کردم دیگه اونقدر برام ارزش نداره ظرفیت هرسال کمتر میشه ۷ نفر کلا از رشته ما میخواست سه تا شهر دوسال عمرم گذاشتم پشیمونم

تمام تلاشم پارسال کردم دیگه اونقدر برام ارزش نداره ظرفیت هرسال کمتر میشه ۷ نفر کلا از رشته ما میخواس ...

من معلمی رو دوس داشتم و دارم تا الان نشده کنکور بدم رشتم تجربی بوده ولی چون هیچی یادم نیس و نمیتونم هزینه زیاد کنم میخام کتابای انسانی بگیرم شرکت کنم ولی انقدر سخت باشه ک منم نمیتونم دیگه....

یعنی کمتر بشه مثلا امتحانا در حد۱۷یا ۱۶اصلا شانس قبولی نیست؟برای فرهنگیان ۵۰درصد سوابقه ۵۰درصد خود ک ...

بستگی به بوم داره به قبولی های پارسال شهر خودت نگاه کن برا دعوت شدن به مصاحبه ۴۰درصد کنکد فرهنگیان ۶۰ درصد کنکور رشته خودت برا قبولی نهایی ۲۵ درصد مصاحبه ۲۵ درصد کنکور دوتاش ۵۰ درصد سوابق

من معلمی رو دوس داشتم و دارم تا الان نشده کنکور بدم رشتم تجربی بوده ولی چون هیچی یادم نیس و نمیتونم ...

اگه منطقه محروم هستی یا تهرانی قبولی راحت تره حالا کنکور بده نشد رشته دیگه بخون فقط برا فرهنگیان نمیشه کنکور داد یه رشته جایگزین باید در نظر گرفت چون فرهنگیان شانس هم باهات باید یار باشه

اگه منطقه محروم هستی یا تهرانی قبولی راحت تره حالا کنکور بده نشد رشته دیگه بخون فقط برا فرهنگیان نمی ...

شانس ک ندارم بیشترم مشکل برام مصاحبه و معاینات هست مثلا ترس از تتوم😭شما رشتت چی بود اگ انسانی بودین یکم کمکم کنید

شانس ک ندارم بیشترم مشکل برام مصاحبه و معاینات هست مثلا ترس از تتوم😭شما رشتت چی بود اگ انسانی بودین ...

اینقدر شرایط سخته یهوتتو چیزی نیست تو الان فقط باید وقتت بزاری برا درسای تخصصی و کنکور فرهنگیان بعدشم امتحان نهایی مصاحبه کاری نداره فوق فوقش کد ۵ میخوری دوباره اعتراض میزنی قبول میشی مهم نمره علمیه