2777
2789
عنوان

کسی هس فرهنگیان قبول شده باشه ایا بدن چک میشه برای قبولی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 50 پست
خب نبودم از بقیه شنیدم که چکشون کردن!!

نه اینو نمیگم عزیزم

میگم کامل که نمیشه نگاه کنن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یکی از اشنایان که از طریق ازمون استخدامی قبول شده گفتن شلوارت بدع بالا استینات بده بالا... بلوزت ...

نه مصاحبه فرهنگیان رفتم اینجور نبود رو دستام نگاه کرد فقط ابرو میکرو کردم گیر داد اما کد ۵ نخوردم نهایتا کد ۵ میخوری میگی جوونی کردم پشیمونم قبول میکردن این چیزا مهم نیست مهم نمره علمی و مصاحبه تخصصیه

فداتشم مال چند سال پیشه اوج نوجونی ی غلطی کردم الان مثل خر تو گل گیر کردم...خیلی عمیق زده یارو تو ای ...

اخی مال تو خوبه شوهر من یچیز چرت رو پاش نوشته یه بیت شعر بی معنی😂 اونم خیلی قدیمیه و هرچی پیگیر شد پاک کنه گفتن نمیشه، اتفاقا واسه اینو چون کمرنگه میگفتن جذب پوست شده و سخت تره

یعنی میگن مانتو و بلوز اینا در بیار؟

منم همین سوالمه

اینجوری که نمیشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کامل کامل که نهدر حد فک کنم دست واحتمالا بازو و مثلا رون و شکم رو نگاه میکنن

اها

نه مصاحبه فرهنگیان رفتم اینجور نبود رو دستام نگاه کرد فقط ابرو میکرو کردم گیر داد اما کد ۵ نخوردم نه ...

شما چه سالی رفتین؟من دو دلم ...

قبلا نشد اصلا کنکور بدم الانم که۲۴سال تکمیل شدم و شرط سنی۳۰شدخ گفتم بشینم بخونم😔😔

خب خانم هم چک میکنه باسن و اینا رو که فک نکم چک کنن یا پشت و اینا

خب اینکه اره همونشم بده خبب