2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده من برای خواهر شدن خیلی خوشحال بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 49 پست
الهی خواهر و برادر توی این سن خیلی لذت بخش، حالا اگه شد انشاله بازم مادرت باردار میشه اون همه ناراح ...

دقیقا برعکس این که گفتید هست تجربه دارم اصلا لذت بخش نیست و کاملا اذیت کننده هست خودم ۱۶ سال تفاوت دارم با داداشم و دقیقا زمان دبیرستانم بدنیا اومد

اگر بچه بچه ب شدت اروم باشه و خانواده با درک و اروم اره شاید راحت تر باشه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم این تقصیر تو نبودهخودتو بابت مردن کسی که وجود نداشته سرزنش نکن بالاخره پیش میاد سرنوشت تو ...

من واقعا با تک فرزند بودن اوکی بودم ولی خدا چرا باید حس خواهری رو به من القا کنه و بعد دوباره همه چیو به حالت اول برگردونه؟من دیگه نمیتونم همون تک فرزندی باشم که از این شرایط خوشحاله

اشکال ندارهانشاالله نی نی بعدی با سلامت و دل خوش به دنیا بیاد

متاسفانه قصد بچه دار شدن ندارن و این یکیم ناخواسته بود ، ولی واقعا امیدوارم که نظرشون عوض شه وگرنه تا ابد حسرت خواهربرادری رو میخورم که بیشتر از هشت هفته برام نموند

منم همین فکرو میکردم ولی خیلی برام عذاب اوره که هیچ وقت قرار نیست خواهر یا برادرمو بغل کنم و تقدیرم ...

به چه دردی میخوره؟

کاش من صد سال سیاه بغل نمیکردم

پدرم در اومده بخدا فلج ترین آدمیه که تو عمرم دیدم با اینکه فقط ۴ سال تفاوت سنمونه ولی هیچ کاری تاکید میکنم هیچ کاریو نمیتونه تنها انجام بده حتی حموم رفتنو

الهی خواهر و برادر توی این سن خیلی لذت بخش، حالا اگه شد انشاله بازم مادرت باردار میشه اون همه ناراح ...

واقعا احمقانه فکر میکردم و الان خیلی پشیمونم...خیلی...

درخواست و قبول کن صحبت کنیم ی متن واست نوشتم بفرستم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

به چه دردی میخوره؟کاش من صد سال سیاه بغل نمیکردم پدرم در اومده بخدا فلج ترین آدمیه که تو عمرم دیدم ب ...

چند سالشه که هنوز حموم نمیره تنهایی؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
به چه دردی میخوره؟کاش من صد سال سیاه بغل نمیکردم پدرم در اومده بخدا فلج ترین آدمیه که تو عمرم دیدم ب ...

عزیزمم اینجوری نگو

امیدوارم خواهر یا برادرت یه روزی جوری دستتو بگیره که هیچ وقت حسرت تک فرزندی رو نخوری

واقعا تک فرزندی همش از دور قشنگه

خدا خواهربرادرتو حفظ کنه برات