2777
2789
عنوان

بیماری دوقطبی و دوره شیدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویژگی اصلی رو گفته بالادو هفته شیدایی و دو هفته افسرده

البته اینایی که انقد دقیقا ۲ هفته افسردگی و دو هفته شیدایی دارن ممکنه بخاطر pmdd هم باشه که همیشه با دوقطبی اشتباه گرفته میشه

یا گاهی حتی adhd

۱۴۰۴/۷/۲۵

میشه ویژگی هاتون رو بگین چجوریه

دوره شیدایی حس جنسیم بالاس ی تصمیمای میگیرم بیا یهو میرم پیرسینگ میزنم و ببین دوره افسردگی از رابطه جنس مخالف زندگی ادما همه چی متنفرم کل دنیا برام پوچو بی معنی بی انگیزه

نمیدونم واقعا شاید بهتر باشه قرص مصرف کنی

ولی من افسردگی و وسواس دارم به کمکت نیاز دارم چون حس میکنم ممکنه دوقطبی هم داشته باشم

میتونی شدت دوره شیدایی و ناامیدی و طول هر دوره رو بگی؟ از علائمت مثال میزنی که مثلا موقع شیدایی خودت رو چطور میبینی چقدر در روز فعالیت مثبت داری

چطوری افسردگی میگذرونیم قرص چی میخوریاطرافیانت متوجه تغییر خلق و خوت میشن اونا چه رفتاری باهات دارنب ...

چن سال پیش قرص مصرف میکردم درمانمو قطع کردم قرصارم ریختم دور فکردم با ازدواج خوب میشم من وسواسم دارم.خانوادم ن ولی شوهرم مدام میگ مریضی

خب الان خیلیا هستن دو هفته خوبن دو هفته بد ی ویژگی های دیگه منظورمه

نه اینطوری نیست

تو منظورت اینه که یه نفر بنا به دلایلی مثلا بی پولی دو هفته حالش خوب نیست و بعد دو هفته حالا وضع یکم بهتر میشه حالش بهتره که این اتفاق بیماری نیست و علت بیرونی داره

اما این بیماری اصلا ربطی به شرایط نداره و کاملا متفاوته با حالت عادی

میشه یکم از ویژگی هات بگی

وقتی که حالم خوبه کلا صبح با آنژی صد بیدار میشم مسخره بازی در میارم کلی رفیق پیدا میکنم عاشق کار های هیجانی میشم

ولی وقتی حالم بد میشه فقط میدونم که حالم بده و دلیلش رو نمیدونم یا دارم با بقیه بحث میکنم یا همش خوابم حس میکنم همه آدما دارن منو اذیت میکنن دوست های صمیمیم میشن دشمنم همش دلم میخاد سیگار بکشم خودمو بکشم

دقیقا مثل میگرن که ۷۲ ساعت طول میکشه اینم دو هفته خوب و پر انرژی هستی و دو هفته کسل و افسرده و بی هد ...

نمیشه همش حس میکنم بقیه دارن اذیتم میکنن غذا برام زهره ماره همش میخام بخوابم و..

وقتی که حالم خوبه کلا صبح با آنژی صد بیدار میشم مسخره بازی در میارم کلی رفیق پیدا میکنم عاشق کار های ...

خواهش میکنم داروهای دکتر رو درست و دقیق مصرف کن.

انشااله که مریضی از همه دور باشه

آشناهای ما دختر ۱۶ ساله ، دسته ی گل، خانم، نمونه، درست و حسابی پیگیر نشد و داروهاش رو مصرف نکرد و متاسفانه یه روزی کار دست خودش داد.. الان ۲ سال از اون ماجرای تلخ میگذره