2777
2789
بودجه همین قد متاسفانهحالا بازم مدرسه تقبل میکنهولی ما میخوایم با همین فعلا مدیریت کنیمفک کنم همون پ ...

کیک نخرین

لبو و ذرت آب پز شده توی ظرف های کوچکی میتونین بسته بندی کنین

یا فقط پفیلا و ژله

میشه،بلاخره🌄🌱
با این چیزهایی که گفتی اصلااا نمیشهاز قیمت ها خبر ندارید فکر کنمخیلی کمه

آخه بنده خدا چاره ای نداره

مسئولیتیه ک قبول کرده

البته گفته آشناا داره،آجیل رو خیلی باهاش راه میاد

آجیل مخلوط هم قیمتش کمتره

الان من میگم پک باشه ک شده نفری،ده دونه آجیل بهشون برسه

ولی نماینده میگه میز بچینم

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفری چند دانش اموزا؟؟ببین کیک نخر به جاش ماکت کیک بزار شیرینی بخر با میوه تو خونه ظرف یک بار مصرف هم ...

۲۰۰ نفر کلا با پرسنل

بادکنک آرایی و اینا با ایشون نیست

فقط چیدن میز

ک من میگم پک باشه

آخه نمیشه کیک نباشه ک):

من میگم یه کیک کوچیک واسه پرسنل

نفری یه کاپ کیک هم واسه بچه ها

فک کنم شیرینی فروشیا واسه تعداد بالا کمتر حساب کنن

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
۲۰۰ نفر کلا با پرسنل بادکنک آرایی و اینا با ایشون نیستفقط چیدن میزک من میگم پک باشهآخه نمیشه کیک نبا ...

یعنی بچه چشمش دنبال کیک نیست ؟؟؟

چرا نشه ما هممون اینجا ماکت میزاریم

کیک نخرین لبو و ذرت آب پز شده توی ظرف های کوچکی میتونین بسته بندی کنین یا فقط پفیلا و ژله

آخه نمیشه ک

اینکه دیگه اسمش جشن نیست):

من میگم ۵ بذاره برای کاپ کیک

۵ بذاره واسه آجیل مخلوط

بنظرت خیلی کم پک کنیم ب ۲۰۰ نفر میرسه؟

کاپ کیک من فکر میکردم دونه ای ۲۰ تومن باشه تهش

مثل اینکه خیلی از قیمتا عقبم

یعنی بچه چشمش دنبال کیک نیست ؟؟؟چرا نشه ما هممون اینجا ماکت میزاریم

خوب کاپ کیک خامه ای براشون میذاریم دیگه

فقط واسه اینکه میز خالی نباشه میگم یه کیک کوچیک

وگرنه نماینده میخواد کیک بزرگ بخره

آخه نمیشه ک اینکه دیگه اسمش جشن نیست):من میگم ۵ بذاره برای کاپ کیک۵ بذاره واسه آجیل مخلوطبنظرت خیلی ...

عزیزم آجیل رو فراموش کن

بچها واسشون فرق نمیکنه پفیلا باشه یا آجیل

میتونی کاپ کیک بخرین همون حدود دونه ای 20 هست

پفیلا ژله

میشه،بلاخره🌄🌱
ما برای مدرسه چند وقته کاپ کیک میگیریم کیک خیلی دردسر داره برای تقسیم و هزینه ظرف و چنگال هر کیلوش ت ...

واااااای منم میگم کاپ کیک

اینجوری خیلی بهتره

اینطور ک معلومه قیمتشم بهتر در میاد

بنظرت واسه ۲۰۰ نفر چند کیلو آجیل مخلوط

یه مشت هم به هر کدوم برسه خوبه

۵۰ ژله خوبه؟؟

من خودم خوب پفیلا درست میکنم،میتونم قشنگ تزیین کنم

ولی نمیدونم چقد باید ذرت بخریم

عزیزم آجیل رو فراموش کن بچها واسشون فرق نمیکنه پفیلا باشه یا آجیل میتونی کاپ کیک بخرین همون حدود دون ...

فک کنم باید قیدشو بزنیم

همه ی تلاشمونو میکنیم حذف نشه

شده یه مشت ب هر کدوم برسه

مقویه براشون

ب من بود پولو پک یلدایی میگرفتم واسه بچه های نیازمند

اینطور ک نماینده میگفت خیلیاشون وضعشون خوب نیست):

واااااای منم میگم کاپ کیکاینجوری خیلی بهترهاینطور ک معلومه قیمتشم بهتر در میادبنظرت واسه ۲۰۰ نفر چند ...

نمیدونم عزیزم چقدر اجیل لازم دارین ولی خب قیمتاش خیلی بالاست وزنش هم سنگینه مگر اینکه چهارتا دونه به هر نفر بدین

ژله رو داخل لیوان های کوچولو یکبار مصرف درس کنید هزینه اش خیلی کم میشه یا از اون ژله بازاری کوچولوها که اندازه شکلاتن بذارین دردسرش کمتره

پفیلا که یک کیلو یه عالمه میشه

نمیدونم عزیزم چقدر اجیل لازم دارین ولی خب قیمتاش خیلی بالاست وزنش هم سنگینه مگر اینکه چهارتا دونه به ...

خیلی ممنونم از راهنماییت

لطف کردی عزیزم♥️🩵

عزیز ما همین قدر پول و همینقدر دانش اموز داریم ٫به بچه ها گفتیم هر نفر دونوع میوه مثلا سیب و پرتقال از هر کدام ی دونه بیارن . بسته های پاپ کورن و شکلات با روبانهای سبز و قرمز ، هندوانه ، شیرینی محلی میکیریم به علاوه بادکنک یلدایی ٫در لیوان ی بار مصرف هر تا نصف ژله های سبز و قرمز هم درست می کنیم ،

عزیز ما همین قدر پول و همینقدر دانش اموز داریم ٫به بچه ها گفتیم هر نفر دونوع میوه مثلا سیب و پرتقال ...

ممنون عزیزم

من سررشته ای ندارم

ولی اینطور ک مشخصه این پول ب آجیل و کیک و..هیچی نمیرسه

آخه نمیشه ک اینکه دیگه اسمش جشن نیست):من میگم ۵ بذاره برای کاپ کیک۵ بذاره واسه آجیل مخلوطبنظرت خیلی ...

اصلا شما از قیمت خبر نداری🤣🤣🤣

۵میلیون اجیل خیلی کم میشه

مگر پفیلا

این پولتون فقط کیک یا کاپ کیک میشه با ظرف

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃